Dôležitá správa pre čakajúcich na nové auto! Poznáme dátum, kedy sa opäť rozbehne výroba automobilky Škoda.

Automobilka sa pripravuje obnovenie výroby vo svojich závodoch v Českej republike, **ku ktorému dôjde 27. apríla 2020.** Aby bolo možné zamestnancov čo najlepšie chrániť pred nákazou koronavírusom, schválila automobilka pre všetky oddelenia podniku rozsiahly zoznam bezpečnostných opatrení. V celkovo viac ako 80 bodoch definuje konkrétne kroky na ochranu zdravia zamestnancov a prijíma organizačné opatrenia, ako čeliť… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Automobilka sa pripravuje obnovenie výroby vo svojich závodoch v Českej republike, **ku ktorému dôjde 27. apríla 2020.** Aby bolo možné zamestnancov čo najlepšie chrániť pred nákazou koronavírusom, schválila automobilka pre všetky oddelenia podniku rozsiahly zoznam bezpečnostných opatrení. V celkovo viac ako 80 bodoch definuje konkrétne kroky na ochranu zdravia zamestnancov a prijíma organizačné opatrenia, ako čeliť nákaze koronavírusu na pracovisku. „Od 18. marca 2020 stojí výroba v troch našich výrobných závodoch v Českej republike. **V záujme ochrany všetkých bolo správne zaviesť tieto rozsiahle obmedzenia. Teraz ale nastal čas pozrieť sa s optimizmom vpred.** V Európe postupne otvárame naše dílerstvá a s postupným obnovovaním výroby robíme ďalší dôležitý krok k tomu, aby sme mohli naše vozidlá zase dodávať na medzinárodné trhy. Ďakujem všetkým zamestnancom, ktorí v uplynulých dňoch a týždňoch intenzívne pracovali na tom, aby bolo možné výrobu opäť rozbehnúť. Tím značky ŠKODA je veľmi motivovaný k tomu, aby opäť pracoval s plným nasadením,“ oznámil predseda predstavenstva spoločnosti ŠKODA AUTO, Bernhard Maier. **Počas prvej fázy prebehne zahájenie výroby s úplným zavedením všetkých schválených bezpečnostných opatrení.** V druhej fáze budú určité bezpečnostné opatrenia uvoľnené, akonáhle to bude možné. V tretej fáze budú bezpečnostné predpisy v dlhšom časovom horizonte postupne uvoľňované v tej miere, aby to bolo s ohľadom na čo najlepšiu ochranu zdravia obhájiteľné. Na konci tejto tretej fázy, vo vhodnom okamihu, budú obnovené obvyklé postupy. Zdroj: TS




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.