Mitsubishi má na Slovensku nový showroom, prezradil nový vizuálny štandard značky!

Mitsibishi sa bude odteraz prezentovať s celkom novým vizuálom, predajne prechádzajú na moderný minimalistický dizajn.
Vydané  Text: 
Značka Mitsubishi v rámci rozvoja svojej dílerskej siete na Slovensku predstavuje prvé autorizované predajné a servisné miesto značky v regióne – spoločnosť AUTO MP v Trenčíne, ktoré bolo vybudované podľa **úplne nových vizuálnych štandardov Mitsubishi**. Spoločnosť AUTO MP, ktorá je dlhoročným stabilným obchodným partnerom automobilky Mitsubishi Motors v Trenčíne, v priebehu roka postavila úplne nový objekt s celkovou plochou takmer 1 000 metrov štvorcových. **Hlavnú časť budovy tvorí výstavný priestor s rozlohou cca 500 m2** až pre 10 nových vozidiel, k dispozícii je **oddychová zóna pre zákazníkov** čakajúcich na nové vozidlá ako aj pre klientov, ktorí si počas údržby svojho vozidla v servise zmysluplne vyplnia čas plnením pracovných povinností. Na ploche servisu takmer 500 m2 je celkovo 8 pracovných miest a 4 zdviháky. **Lukáš Pivko, konateľ spoločnosti AUTO MP** okomentoval: „Je pre nás cťou byť prvým predajným a servisným miestom na Slovensku, ktoré integruje nový model vizuálnej identity značky Mitsubishi. Z rozhovorov s našimi zákazníkmi vieme, že na nich vzhľad a kvalita nášho nového showroomu skutočne zapôsobila. Zákazník u nás dostane komplexnú starostlivosť pri kúpe vozidla ako aj počas jeho užívania. Zabezpečíme všetko potrebné ako napr. leasingové, úverové alebo operatívne financovanie, testovacie jazdy, vypracovanie povinného zmluvného poistenia, havarijného poistenia a GAP poistenia, predaj autopríslušenstva a autodoplnkov ako napr. pneumatiky a disky, autorohože, povinná výbava, ťažné a bezpečnostné zariadenia, strešné boxy, priečniky, nosiče bicyklov, dekoračné a dizajnové doplnky, poťahy sedadiel, alarmy a pod. Neoddeliteľnou súčasťou predajných miest sú naše profesionálne autorizované servisné strediská, vybavené najmodernejšou technikou, v ktorých zabezpečujeme komplexnú starostlivosť o vozidlo – záručné aj pozáručné opravy, pravidelné servisné prehliadky, montáž autodoplnkov, opravy po haváriach, karosérské, diagnostické, aj lakovnícke práce. V prípade nehody zabezpečíme všetko potrebné u nás, od obhliadky vozidla, cez komunikáciu s poisťovňou, až po konečné odovzdanie opraveného vozidla zákazníkovi.“ **Adrián Markusek, Country Manager spoločnosti M Motors SK** pri tejto príležitosti uviedol: „Som veľmi rád, že práve náš dlhoročný obchodný partner – spoločnosť AUTO MP na Bratislavskej ulici v Trenčíne sa stal úplne prvým vlajkovým predajným a servisným miestom na Slovensku, ktoré bude odteraz zákazníkom našej značky ponúkať služby v súlade s novými štandardmi Mitsubishi. Značka Mitsubishi je priekopníkom v predstavovaní nových technológií, naše vozidlá sú čoraz vyspelejšie a tak by mali byť prezentované v priestore, ktorý odráža toto posolstvo a investície smerujúce do ich vývoja.“




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Slovensko

Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.
  • Dopravná poradňa

    Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.