VIDEO: Naštvaný cyklista zvolil drsný spôsob odstrašovania prekážok na cyklochodníku, až dostal na ústa

Aj keď sa to na Slovensku zdá ako podobné sci-fi ako diaľnica z Košíc do Bratislavy, v zahraničí majú vo veľkých mestách vybudovanú cyklistickú infraštruktúru na výbornú.
Vydané  Text: 
Hlavne počas letných a jarných mesiacov vie jazdenie na bicykli **prispieť k odľahčeniu kolón v meste.** Navyše, ak sa chceme baviť o ekologickosti, nedá sa to porovnať ani s elektromobilmi s líthiovými batériami. **Poriadne nervy** však cyklistom **vedia spôsobiť práve neobozretní chodci,** ktorí neopatrne prechádzajú cez cyklochodníky, prípadne využívajú cyklochodník na chôdzu a zaberajú tak miesto na prejazd.
Cyklista v Londýne riadne potrápil ušné bubienky chodcov!
Po svojom sa s týmto problémom vysporiadal istý cyklista v Londýne. Na svoj bicykel **umiestnil „Air Horn“ (tzv. trúbu v spreji),** ktorá dokáže riadne potrápiť ušné bubienky. Veď posúďte sami.

VIDEO:

What It's Like To Cycle In London

This is what it's like to cycle in London Uverejnil používateľ UNILAD Streda 13. februára 2019








Pokračujte na ďalší príspevok »



Servis

Štatistika porúch ADAC 2024: Ktoré jazdené autá sú najviac a najmenej spoľahlivé? Majú elektromobily menej porúch?

  • Ktorý jednoduchý komponent najčastejšie paralyzuje autá? Štatistika porúch od ADAC je analýza zahŕňajúca 156 modelových radov vozidiel.

     Nová štatistika poruchovosti ADAC ukazuje nielen to, ktoré autá sa v roku 2023 kazili najčastejšie, ale aj to, či sú skutočne elektromobily spoľahlivejšie. 
  • Rozhovor

    Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.