Skvosty na kolesách patriace Michaelovi Jacksonovi: V klipoch používal vlastné autá! (FOTO)

Aj po 11 rokoch stále patrí medzi najpredávanejších umelcov s 13 Grammy, 26 americkými hudobnými cenami a 39 Guinnessovými rekordmi. Bol známy svojou chytľavou hudbou a revolučnými tancami.
Vydané  Text: 
Ochranná maska musí byť, aj v aute.
Kariéru naštartoval v roku 1964 so svojimi staršími bratmi v kapele Jackson 5. Pesničky katapultovali malého Michaela do hviezdnych výšin. Začal sám s početnými úspešnými nahrávkami singlov ako „Bad“, „Beat It“ alebo „The Way You Make Me Feel“. A kto by zabudol na jeho hudobné video pre pesničku „Thriller?“ Klip zlomil rekordy a vo svojej dobe patril medzi najdrahší videoklip na svete. Kráľ popu, ako sa Michaelovi hovorí, zanechal obrovské dedičstvo, ktoré neprelomí hádam žiadny súčasný hudobník.
Tanec v klipe The Way You Make Me Feel bol jeho neoddeliteľnou súčasťou a auto v pozadí bolo taktiež údajne jeho.
Po svojom odchode zanechal aj garáž plnú automobilov. Niekto, kto bol už v 90-tych rokoch šoférom, vie oceniť všetky staré typy vozidiel; veľké, malé, staré aj nové. Po jeho smrti obsah jeho garáže šokoval nielen fanúšikov, ale aj muzikantov a nadšencov áut. Poďme sa pozrieť na časť zbierky áut, ktorú po sebe zanechal. Niektoré zo svojich vlastných áut požičal aj do svojich videoklipov. **[Kliknite na Videoklip The Way You Make Me Feel, kde sa zaskvie jedno z nich. ](https://www.youtube.com/watch?v=HzZ_urpj4As)** *Zdroj. carnews.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.