Autosalón v Avione je spestrením času, ale premiéry či unikátne kúsky nečakajte

Prinášame krátky fotovýber v galérii.
Vydané  Text: 

14. ročník autosalóna v bratislavskom Avione trvá od 26. do 29. októbra 2017 a je viac showroomom predajcov presťahovaným do priestorov nákupného centra ako plnohodnotným autosalónom. Pre väčšinu návštevníkov je však príjemným spestrením času a možnosťou vidieť a pohladkať krásne nové autá.

Svoje neveľké expozície majú na chodbách obchodného centra AVION v Bratislave umiestnené značky Peugeot, Opel, KIA, BMW, Jaguar, Land Rover, Dacia, Nissan, Škoda, Ford, Volvo, Alfa Romeo či Hyundai. Celkovo svoje autá predstavuje 20 automobiliek a Avion aj tento rok pripravil rôzne auto-moto akcie, simulátory bezpečnej jazdy, školu parkovania, tvorivé dielne pre deti a tiež súťaž o Peugeot na víkend. Zo zaujímavejších kúskov môžete vidieť napríklad nové modely KIA Stinger a KIA Stonic, Hyundai i30 N alebo aj staršiu, ale stále pútavú Teslu Model S. Okrem toho si môžete zblízka pozrieť aj krásne modely Stelvio a Giulia od Alfa Romeo. Prinášame krátky fotovýber v galérii:








Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.