Fotogaléria:VW Amarok 2023


Interiéru dominuje netradične vertikálne umiestnený displej infotainmentu. Ten môže mať uhlopriešku s veľkosťou až 12 palcov. Podobne veľký displej môže byť aj pred vodičom ako virtuálny prístrojový štít.
Na nákladovú plochu vo verzii SingleCab umiestnite až dve europalety na šírku vedľa seba. K dispozícii bude aj špeciálna roletka, ktorá sa dá ovládať z interiéru, exteriéru alebo pomocou kľúču.
K dispozícii bude päť motorizácií z rôzneho výkonového spektra. Ponuka začína dvojlitrovým naftovým motorom s výkonom 110 kW a končí 2,3-litrovým TSI s výkonom 222 kW. Najsilnejší naftový motor má objem tri litre a šesť valcov s výkonom 177 kW.
Čoraz viac ľudí opradnostňuje automatickú prevodovku.
Nový Volkswagen Amarok pruchádza celkovo až v piatich rôznych verziách, piatich výbavých a s dvoma pohonmi všetkých kolies.
IQ.Light - LED Matrix svetlomety sú štandardnou súčasťou výbavy Style, PanAmericana a Aventura. Amarok sa tak stáva jedným z prvých pick-upov na svete, ktorý má k dispozícii inteligentné matrix svetlomety.
K dispozícii sú dva druhy pohonu všetkých kolies. Zapínateľná 4MOTION obsahuje 3 režimy jazdy, plnohodnotný 4MOTION o jeden režim navyše.
Verzia PanAmericana je charakteristický outdoorovým vzhľadom, čiernymi doplnkami karosérie, čiernymi diskami a ochranným rámom v čiernej farbe.
Svoje terénne schopnosti podčiarkuje nový Amarok možnosťou brodenia do hĺbky až 800 milimetrov či predným nájazdovým uhlom 29 stupňov.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie