Krajšie a výhodnejšie / SsangYong Korando Style+

Modely značky SsangYong sú známe skvelým pomerom cena/výkon. Pre model Korando v akčnej výbave Style+ to platí ešte viac.

Odomkli sme celý článok z auto motor a šport č. 8/2023
Vydané  Text:  Juraj Hrivnák

SsangYong na nás dlhodobo „útočí“ autami, ktoré ponúkajú skvelú hodnotu za peniaze, a navyše dokážu milo prekvapiť výbavou či kvalitou spracovania.

Už dávno túto kórejskú značku považujeme za hráča, s ktorým treba jednoznačne počítať. To však neznamená, že by import zaspal na vavrínoch. Pre zákazníkov si pripravil akčný model Korando, ktorý teraz dostanete ešte výhodnejšie.

Výbava zadarmo

Hneď na úvod treba povedať, že ponuka zvýhodnenej verzie s názvom Korando Style+ je limitovaná a kto skôr príde, ten skôr berie.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

A čo je v hre? Výbava v hodnote až 1 000 € zadarmo. Konkrétne ide o dvojzónovú automatickú klimatizáciu, parkovacie senzory vpredu aj vzadu, LED predné svetlomety do hmly aj s chrómovými dekoračnými prvkami v prednom nárazníku, vyhrievané predné sedadlá, vyhrievaný volant, a aby toho nebolo málo, dostanete k tomu aj oku lahodiace 18-palcové disky z ľahkých zliatin, ktoré krásne oživia dizajn tohto rodinného SUV.

Ak si vyberiete jedno zo skladových vozidiel, dostanete dodatočnú zľavu ďalších 1 000 €! To znamená úsporu až 2 000 € na nákup nového auta, ktoré navyše môžete mať ihneď!

Férová ponuka

SsangYong Korando je príjemné rodinné SUV, ktoré vďaka dĺžke necelých 4,5 metra bez problémov kdekoľvek zaparkujete, ale zároveň s vyše 550-litrovým batožinovým priestorom sa nemusíte báť, že by ste sa nezbalili na týždňovú dovolenku.

V ponuke je s 1,5-litrovým preplňovaným benzínovým štvorvalcom so slušným výkonom 120 kW (163 k). Môžete si nemu vybrať manuálnu alebo automatickú šesťstupňovú prevodovku a v ponuke je dokonca aj pohon 4 × 4.

Už v štandardnej výbave ponúka prvky ako 15 W bezdrôtovú nabíjačku na smartfóny, multimediálny systém s 8-palcovou obrazovkou, tempomat, kožený volant, kvalitnú zadnú parkovaciu kameru a mnoho ďalšieho.

Asi najzaujímavejším prvkom je zásuvka na 220 V vzadu, takže na výletoch posádke nič nebráni naplno využívať svoje elektronické zariadenia.

Ak si k tomu pripočítate vyššie spomínanú výbavu v hodnote 1 000 €, ktorú dostanete v limitovanej edícii Style+ a zľavu 1 000 € na skladové vozidlo, zistíte, že toto slušivé auto môžete mať vo veľmi dobrej výbave už za 21 990 €!

A to je v dnešnej dobe drahých áut nadštandardná ponuka, ktorá sa jednoducho neodmieta.









Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.