Tieto autá vás počas roka zaujali najviac – otestovali sme všetky!

V priebehu tohto roka sme publikovali ohromné testov automobilov: bolo ich až 90! Časť sme prevzali z časopisu auto motor a šport a časť sme spracovali výhradne pre Autoviny.sk. V tomto článku ponúkame výber takých automobilov, ktoré vás počas roka 2018 zaujali najviac.
Vydané  Text: 
Seat Leon ST 1.2 TSI 6M
Asi nebude veľkým prekvapením, že v uplynulom roku vás najviac zaujal redakčný test automobilu **Lada Kalina 1.6**. Jedná sa o praktický a cenovo dostupný hatchback, ktorého test si chce prečítať každý – dokonca aj ten, kto jazdí v nemeckých prémiovkách. Tradične čitatelia prejavili obrovský záujem aj o automobily značiek Dacia, Honda, SEAT, Škoda, Ford, KIA či Hyundai a je pre nás potešením, že medzi mimoriadne čítanými testami sa objavili aj prémiové modely od Audi, Mercedes-Benz, Alfa Romeo či BMW. Nižšie uvedený zoznam je zoradený podľa dátumu publikovania, nie podľa dosiahnutej popularity. V rebríčku sa objavujú aj testy z konca roka 2017, pretože si ich čitatelia dohľadali prostredníctvom sociálnych sietí a vyhľadávania na internete.

TEST: Lada Kalina 1.6 16V – Návrat do minulosti

Ruská Lada chce prostredníctvom nových a modernizovaných modelov obnoviť zašlú slávu automobilky v strednej Európe. My sme sa preto rozhodli vyskúšať mestský hatchback Kalina, s ktorým sme prežili jeden celý týždeň.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!