Najdôležitejšie správy pre motoristov: obsah autolekárničiek, rúška počas jazdy, nový Hyundai Elantra, test Ssang Yong Korando a ďalšie

NEDEĽNÍK AUTOVINY.SK & AUTO MOTOR A ŠPORT: Pripravili sme pre vás náš tradičný nedeľný súhrn dôležitých a zaujímavých článkov z uplynulého týždňa.
Vydané  Text: 

Nový auto motor a šport prichádza aj s mimoriadnou akciou štvrťročného predplatného!

Od pondelka 16.3.2020 je v predaji aprílové vydanie časopisu auto motor a šport. Prinášame vám kompletný obsah nového čísla.

Ďakujeme, že ste sa aj túto nedeľu rozhodli otvoriť titul Autoviny.sk a prejsť si náš výber správ. Každú nedeľu pre vás pripravujeme súhrn správ, ktoré sú podľa nás najzaujímavejšie, najdôležitejšie a ktoré sa ukázali ako najčítanejšie v uplynulom týždni. Uplynulý týždeň bol z pohľadu motoristického spravodajstva opäť nesmierne zaujímavý. Na našom webe www.Autoviny.sk ste si mohli, okrem iného, prečítať aj o tom, že: * či nájdete vo svojej autolekárničke ochranné rúško; * že automobilky na Slovensku i vo svete zastavili alebo zastavujú výrobu; * ako bezpečne dezinfikovať interiér svojho auta svojpomocne; * ako dlho sa vírus drží na rôznych povrchoch v aute a domácnosti; * automobilky vyrábajú namiesto áut rúška a pľúcne ventilátory; * Slováci hlasovali o najlepších autách, prinášame podrobné výsledky; * [Hyundai Elantra je späť](https://www.autoviny.sk/novinky/120852/hyundai-elantra-je-spat-vyzera-ako-z-ineho-sveta-a-sokuje-technikou) a vyzerá ako z iného sveta; * kde si dať opraviť auto značky Kia či Škoda * a niekoľko ďalších dôležitých a zaujímavých správ. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. ### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

Bratislavský Volkswagen zastavuje výrobu do odvolania! Následky strašia každého ekonóma

Najväčšia automobilka na Slovensku **v súvislosti s aktuálnou situáciou nakoniec predsa len zastaví produkciu vozidiel u nás, vrátane fabrík v Martine a v Stupave.** „Spoločnosť Volkswagen Slovakia sa v úzkej koordinácii s materským koncernom pripravuje na prerušenie výroby až do odvolania,“ informuje o plánoch hovorkyňa spoločnosti Lucia Kovarovič Makayová. Na samotné zastavenie linky však potrebujú čas, keďže správne zastavenie... Prečítať celé




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!