Lada predstavila nové modely so sloganom „Závisť je dobrý pocit“

„Sú úžasne atraktívne. V čom spočíva tajomstvo? Čierna farba, štýlové riešenia – a žiadne kúzla. Predstavujeme exkluzívnu sériu Black!“ uviedla Lada na svojom účte na Instagrame.
Vydané  Text: 
Ruská značka Lada na oficiálnych účtoch na sociálnych sieťach predstavila rad modelov v špeciálnej verzii Black. Exkluzívna séria je k dispozícii pre modely Lada Vesta Cross, Xray Cross a Lada 4×4 Urban.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Они удивительно притягательны… В чем секрет? Черный цвет, стильные решения — и никакой магии. Представляем эксклюзивную серию [BLACK]! Это специальные версии трех моделей LADA — Vesta Cross, XRAY Cross и 4х4 Urban, которые получили новые стильные детали, придающие им особенную харизму. Узнайте все подробности о серии [BLACK] на официальном сайте LADA или по ссылкам в наших stories. #LADA #VestaCrossBLACK #VestaSWCrossBLACK #XRAYCrossBLACK #4X4BLACK

Príspevok, ktorý zdieľa LADA (@allnewlada),

Predaj vozidiel Vesta Sedan Cross a Vesta SW Cross Black sa pritom začal ešte deň predtým. Autá dostali lesklú čiernu strechu, rovnaké bočné spätné zrkadlá, sedadlá a obloženie stropu, ako aj dvojfarebné 17-palcové kolesá a štítky. Súčasťou štandardnej výbavy sú vyhrievané čelné sklo, predné sedadlá a volant. Xray Cross s predponou Black sa môže pochváliť lesklou čiernou strechou, čiernymi krytmi vonkajších spätných zrkadiel, dvojfarebnými 17-palcovými kolesami a štítkami Black. Interiér špeciálnej verzie je tiež vyhotovený do čierného odtieňu. Lada 4×4 v limitovanej edícii sa vyznačuje špeciálnymi typovými štítkami na predných blatníkoch, na čierno lakovanými zliatinovými diskami, čiernym stropom a sedadlami. ### Зависть — хорошее чувство „Závisť – dobrý pocit“, to je slogan, ktorým automobilka samostatne uviedla model LADA Vesta Cross BLACK. Dodáva pritom, že s týmto modelom môžete závidieť aj sami sebe. Automobilka tým evidentne mala na mysli, že je dobrý pocit, keď viete, že vám závidia ostatní. V Rusku je popularita značka Lada obrovská, jej modely sú najbežnejšími vozidlami na tamojších cestách. Keď niektorý zo susedov vlastní najnovší model a ešte k tomu v špeciálnej edícii s funkčnou a estetickou výbavou navyše, môže sa stať centrom pozornosti vo svojom susedstve.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Зависть — хорошее чувство. Когда завидуешь самому себе. С LADA Vesta Cross [BLACK] испытывать его легко и приятно. Объявляем старт продаж специальных версий нашего харизматичного флагмана, который стал еще красивее! Автомобили получили такие элегантные детали, как черная обивка сидений, черный потолок и зеркальная черная крыша, 17-дюймовые диски в черном лаке и фирменные логотипы спецсерии. LADA Vesta Cross [BLACK] и LADA Vesta SW Cross [BLACK] уже готовы привлекать всеобщее внимание и доступны к заказу онлайн и в салонах нашей дилерской сети. Узнайте больше о LADA Vesta Cross [BLACK] и о LADA Vesta SW Cross [BLACK] по ссылкам в сторис. #LADA #LADAVesta #VestaCrossBLACK #VestaSWCrossBLACK

Príspevok, ktorý zdieľa LADA (@allnewlada),








Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.