Nový Hyundai Tucson prináša revolúciu!

Hyundai už začína lákať na novú generáciu modelu Tucson. Prvé obrázky naznačujú, že spôsobí poriadny rozruch.
Vydané  Text: 
Hoci je automobilka na informácie o svojej novinke zatiaľ skúpa, prvá hádanka nového Hyundai Tucson je napriek tomu vyriešená. Špionážne fotky totiž naznačovali, že auto bude mať veľmi malé predné reflektory. Realita je taká, že každý reflektor pozostáva z piatich samostatných svetelných jednotiek, pričom takmer všetky sú zapracované do prednej masky. Dodajme, že zaujímavo sú vyriešené aj zadné skupinové svetlá. Celkovo je karoséria nového Tucsonu väčšia a širšia ako modely predchádzajúcej generácie. Ponúka dlhú kapotu a krátke previsy na natiahnutom rázvore, ktoré vozidlu dávajú charakter podobný kupé. Karoséria ako celok pôsobí veľmi dynamicky. Hoci ešte niektoré krivky zostali skryté v tme, už dnes môžeme povedať, že toto auto si s iným určite nikto nepomýli.
**Útulná moderna** Interiér nového modelu Tucson je v porovnaní s aktuálnou generáciou posunom do inej dimenzie. Digitálny prístrojový štít, stredový panel vytekajúci z prístrojovej dosky, elegantné prepojenie prístrojovej dosky a panelov dverí, stredná opierka medzi prednými sedadlami plynule prepojená s prístrojovou doskou… Hoci je auto plné moderny, interiér nepôsobí chladno.
„Poslaním filozofie „Sensuous Sportiness“ (v preklade „zmyselná športovosť“) je pozdvihnúť emocionálne kvality automobilového dizajnu. Chceme, aby sa našich zákazníkov dotýkal. Úplne novým Tucsonom predstavujeme jeho vrcholný vývoj a silné potvrdenie nezastaviteľného napredovania spoločnosti Hyundai,“ **uviedol SangYup Lee, hlavný viceprezident a vedúci globálneho designového centra Hyundai.** „Pokročilý experimentálny dizajn modelu Tucson je v súlade s jeho priekopníckym duchom a zintenzívňuje hru v najkonkurencieschopnejšom segmente odvetvia.“ Na ďalšie informácie o novinke si ešte musíme pár dní počkať. Svetová premiéra nového Tucsonu prebehne už 15. septembra, kedy sa o novinke dozvieme všetky podrobnosti.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.