Hyundai i10 dostal športovú verziu N Line. Čoskoro aj na Slovensku!

Spoločnosť Hyundai Motor oznámila začiatok výroby nového modelu i10 vo výbave N Line v závode Hyundai Assan Otomotiv Sanayi v tureckom Izmite. Novinka pridala nielen v dizajne.
Vydané  Text: 
Podstatne emotívnejšia nový generácia modelového radu Hyundai i10 sa zaradí do rodiny modelov N Line. Verzia N Line samozrejme dostala atraktívne športové dizajnové prvky v exteriéri aj interiéri vozidla. Vonkajší dizajn ponúka kontrast medzi jemnými povrchmi a ostrými líniami. Jeho prepracovaný predný nárazník, maska chladiča, zadný nárazník s difúzorom a dvojitá chrómovaná koncovka výfuku dodávajú vozidlu dynamický vzhľad inšpirovaný vysokovýkonnými modelmi Hyundai. Vo vnútri je i10 N Line vybavený volantom a radiacou pákou so symbolom N, športový efekt umocňuje červené lemovanie vetracích otvorov a kovové pedále. **Rovných 100 koníkov** Je potešiteľné, že dizajnovými vylepšeniami sa úpravy nekončia. Novinka bude exkluzívne k dispozícii aj s motorom 1,0 TGDi s výkonom 74 kW (100 k) a maximálnym krútiacim momentom 172 Nm, ktorý prináša ešte zábavnejší a dynamickejší zážitok z jazdy. „Vybavením modelu i10 najsilnejším motorom chceme ukázať, že výbava N Line nie je len o vzhľade, ale aj o dynamike. Veľmi bezpečný a spoľahlivý mestský model i10 sme obohatili o športové elementy, aby sme oslovili ešte väčší okruh zákazníkov,“ hovorí o novinke Andreas-Christoph Hofmann, Viceprezident pre marketing a produkt v Hyundai Motor Europe. Na Slovensku sa bude i10 N Line predávať len s najvýkonnejším motorom 1,0 TGDi (74 kW/100k) a 5-stupňovou manuálnou prevodovkou. **Do predaja sa novinka dostane v letných mesiacoch.**








Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.