POLÍCIA PÁTRA: Neznámy páchateľ sekerou doničil luxusné auto

Majiteľ si na zaparkovanom aute našiel nepríjemný „odkaz“ od neznámeho páchateľa. Polícia hľadá svedkov.
Vydané  Text: 
Hriňovskí policajti majú plné ruky práce s hľadaním neznámeho páchateľa, ktorý v noci z nedele na pondelok zdemoloval luxusné auto Audi RS5 zaparkované pred miestnym barom. Zatiaľ nešpecifikovaným predmetom (pravdepodobne sekerou) zaťal niekoľko krát do predných pravých dverí, prednej masky, predného pravého blatníka, predných ľavých dverí, zadnej kapoty. Odnieslo si to aj čelné a zadné sklo a strecha auta. Škoda na aute je odhadnutá na 10-tisíc eur. Polícia v Hriňovej žiada občanov o pomoc. V prípade, že ste boli svedkami tohto vandalizmu a máte bližšie informácie, ktoré by mohli viesť k dolapeniu páchateľa neváhajte kontaktovať políciu na známom telefónnom čísle 158, prípadne prostredníctvom správ na facebooku polície. ##### Nevynechajte tiež naše video-testy:








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!