Naše najpopulárnejšie automobilové videá roka 2019! Toto vás zaujalo najviac

Kým rok 2018 bol pre nás veľmi dôležitý najmä kvôli obnoveniu webovej stránky autoviny.sk a spusteniu kanálov na sociálnych sieťach, tento rok sme sa pustili aj do produkcie videí s automobilovou tematikou. **Okrem klasických testov sme vám priniesli aj zaujímavé porovnania, rýchlostné skúšky či odľahčené rozhovory so známymi osobnosťami.** Napriek tomu, že sme s videoprodukciou prišli na trh len nedávno, podarilo… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Kým rok 2018 bol pre nás veľmi dôležitý najmä kvôli obnoveniu webovej stránky autoviny.sk a spusteniu kanálov na sociálnych sieťach, tento rok sme sa pustili aj do produkcie videí s automobilovou tematikou. **Okrem klasických testov sme vám priniesli aj zaujímavé porovnania, rýchlostné skúšky či odľahčené rozhovory so známymi osobnosťami.** Napriek tomu, že sme s videoprodukciou prišli na trh len nedávno, podarilo sa nám osloviť mnohých divákov v rôznych vekových kategóriách. Týmto chceme poďakovať nielen domácim divákom, ale aj českým susedom, ktorí taktiež prejavili vysoký záujem o našu tvorbu. Nižšie si môžete pozrieť tie najzaujímavejšie videá roka 2019. A keďže obsah tvoríme v prvom rade pre vás, **napíšte nám do komentárov vaše tipy na ďalšie videá, ktoré by ste chceli vidieť** na našom kanáli.
BMW X7 vs. Dacia Lodgy – 123 000 divákov
Škoda Scala 1.0 TSI vs. Škoda Octavia 1.6 MPI – 111 000 divákov
Škoda Scala 1.5 TSI
Suzuki Jimny 1.5 VVT
Dacia Duster 1.5 Blue dCi
Ford Mustang V8
Škoda Kamiq 1.0 TSI
Mitsubishi ASX 2.0 MIVEC 4WD
Šoko Tabaček vs. Braňo Deák
Renault Clio 1.0 TCe




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!