Internet si podal policajta, ktorý vraj „kradol benzín“… Pravda je však úplne iná

Stop predsudkom? Aj takto by sme mohli označiť najnovší prípad, v ktorom policajt „kradol“ benzín do kanistru. Realita bola však úplne odlišná.
Vydané  Text: 
O tom, že je internet plný prvoplánových a častokrát aj nepravdivých informácií sa presvedčujeme denne. Svoje o tom vie aj policajt, ktorý bol neprávom označený za zlodeja. Sociálne siete obehla fotografia, na ktorej nehodovkár Juraj Hlaváčik tankoval PHM do kanistra. Zvedavé oko vedľa-zaparkovaného vodiča si to všimlo, a už aj fotografia putovala na sociálne siete. Reakcia na seba nenechala dlho čakať, 5 hodín po zverejnení fotografie sa k tomu vyjadrila facebook stránka [Hoaxy a podvody – Polícia SR](https://www.facebook.com/hoaxPZ/?__xts__%5B0%5D=68.ARApeVEy79WJMKLPOgCraGauk60mDjCo0SERhFFuJo0Q9Cbqv6l7PZYf7K7d-qinrkL-MzSPo5zGJqJRaePAGDGZ7GuJSw55pYbtV6sGZ1VD13EIv52Xwzs17WAQ_D7sY2rBq9tWcSULvPtcNvXNOHcoQRuMuzbvvTY3sL6qjGbJ38zBZn8gT9L0ys9C1liV7twQt2RsMrk0fUuKM6uqjT3O8Y4B2eh4pdyxqefy_e5-Bo76VGRHPHJ2B4Xbyrq5aZMzk1OrpLMHW7MI53wHE3nhodbZIEcm1Ab8lomZ964xvZMxt272L6it7wL4G86o4aFpJ5ICSXyj3Zk_sZGzZ2A&__tn__=k%2AF&tn-str=k%2AF)
Podľa vyjadrenia Polície SR prijalo operačné stredisko hovor od anglicky hovoriacej Rumunky. V ranných hodinách jej došiel benzín, bola sama v aute v cudzej krajine. Nehodovkár Juraj Hlaváčik išiel na miesto, a keďže mala pri sebe žena iba poľské zloté, tak jej **za vlastné peniaze** kúpil 10 litrov benzínu. V konečnom dôsledku policajtovi patrí vďaka, a nie nelichotivé komentáre internetu. Aj tento prípad má však Happy End, v komentároch pod príspevkom Polície SR sa pán, ktorý pridal fotografiu ospravedlnil. Za čo mu v každom prípade patrí taktiež veľký rešpekt, lebo priznať si v dnešnej dobe chybu je niekedy ťažšie ako sa zdá.








Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.