TOP články týždňa: Ako prejsť novou emisnou, nové BMW X6 o neschopnosti vodičov rozpoznávať dopravné značky

Čo sa tento týždeň stalo v auto-moto svete? Ako vždy sme pre vás neúnavne mapovali udalosti zo sveta motorizmu a v našom nedeľníku si môžete pozrieť výber toho najdôležitejšieho a najzaujímavejšieho, čo sme publikovali.
Vydané  Text: 
### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie články uplynulého týždňa.

Júlové číslo auto motor a šport je v predaji už teraz!

Prečítajte si kompletný obsah nového júlového vydania. Opäť prináša 132 strán tém, testov, zaujímavostí a fascinujúcich článkov zo sveta motorizmu, ale aj technológií, rozhovorov a krásnych fotografií + EXTRA PRÍLOHU na tému dovolenka.

Každú nedeľu pre vás pripravujeme výber článkov, ktoré sme publikovali v uplynulom týždni na webe AUTOVINY.sk. Je to pestrý mix aktualít, tém, testov automobilov a zaujímavostí, ktoré priamo alebo okrajovo súvisia s mobilitou ako takou a autopriemyslom. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame.

Sú lietajúce taxíky v roku 2024 reálne? Podľa Francúzov áno, ale pozrime sa na vec triezvo

Rok 2024 je pre Francúzov dôležitý, pretože dejiskom Olympijských hier bude Paríž. Aby zjednodušili už aj tak preťaženú dopravu, rozhodli sa zaviesť sieť lietajúcich taxíkov.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!