Z tohto vám stúpne tlak! Američan ukázal slovenským policajtom prostredník a obehol ich v 221 km/h

VIDEO: Policajti sa na našich cestách stretávajú s kadečím. Napríklad aj s vodičmi z cudziny, ktorí veľmi dobre vedia, že na rozdiel od amerických im slovenskí policajti spraviť nič nemôžu.
Vydané  Text: 
Incident medzi 56-ročným Američanom jazdiacim na Audi a trenčianskou diaľničnou políciou sa odohral na diaľnici, keď hliadka práve merala rýchlosť z idúceho auta bez označenia. Polícia Slovenskej republiky na svojej Facebook stránke uvádza, že posádke policajného auta tento Američan pri obiehaní ukázal vztýčený prostredník a následne dupol na plyn, pričom prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 91 km/h. Podľa komentára polície si muž poplietol kilometre s míľami, lenže keby si rýchlosť 221 km/h pomýlil s 221 míľami za hodinu, išlo by o rýchlosť až 355 km/h. V každom prípade nie je šanca, že by Američan na Audi prekročil rýchlosť náhodou. Policajné vozidlo začalo jazdu Audi monitorovať až po tom, že jeho vodič vztýčil prostredník, preto je na videu zachytená iba jazda prevyšujúca maximálnu povolenú rýchlosť. Policajný radar v tomto prípade nameral prekročenie limitu o 91 km/h, čo je úctyhodný výkon. 56-ročný muž zaplatil najvyššiu možnú pokutu za priestupok vo výške 800 eur, použil na to svoju platobnú kartu. Údajne tvrdil, že keby vedel o policajtoch v aute, prostredník by neukázal. Kto vie, ako by to celé dopadlo, keby za volantom auta sedel Slovák a namiesto Audi by šoféroval Škodu.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Servis

Štatistika porúch ADAC 2024: Ktoré jazdené autá sú najviac a najmenej spoľahlivé? Majú elektromobily menej porúch?

  • Ktorý jednoduchý komponent najčastejšie paralyzuje autá? Štatistika porúch od ADAC je analýza zahŕňajúca 156 modelových radov vozidiel.

     Nová štatistika poruchovosti ADAC ukazuje nielen to, ktoré autá sa v roku 2023 kazili najčastejšie, ale aj to, či sú skutočne elektromobily spoľahlivejšie. 
  • Rozhovor

    Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.