Čech nevystúpil z auta 7 rokov. Autori mokumentu sa zamerali na jeho život…

Tvorcovia tohto filmu sa pozreli na to, ako by mohol vyzerať život iba v aute. Nie v karavane, ale obyčajnom kombíku…
Vydané  Text: 
Mať vlastný životný štýl je pre dnešnú dobu viac-menej nevyhnutnosť. Ale čo ak si niekto **zaumieni, že z auta nevystúpi?** Ak by šlo o karavan, prípadne o iný typ bývania, napríklad o taký, o ktorom sme písali v článku

Školský autobus premenili na pojazdné útulné bývanie

Niektorých ľudí spôsob života v podobe klasického bývania jednoducho prestal baviť. A tak siahajú po netradičných riešeniach.

tak sa to zdá celkom v poriadku. Ale **nevyliezť po dobu 7 rokov z kombičkového meďáku?** Autori mokumentu sa zamerali na bežné veci, pre ktoré môže byť nevyliezavanie z auta problematické. Ako si zabezpečí čisté oblečenie? Ako chodí na toaletu, prípadne ako sa sprchuje? Kde pracuje a čo s nákupmi?
Ešte pred zhliadnutím videa, ktoré **bolo na YouTube pridané už v roku 2011** si ale treba uvedomiť, že **ide o fikciu** (mokument = hraný dokumentárny film). Napriek tomu však **stojí za pozretie** už len z dôvodu obsahu – **ako sa autori popasovali s bežnými životnými potrebami**, ktoré človek aj napriek tomu, že žije 24/7 v aute, má.

Český mokument:








Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.