VYHLÁSENIE VÝHERCU súťaže o 2 vstupenky do bazénového Wellness sveta Patince s auto motor a šport č. 9/2018

Stačilo odpovedať na jedinú otázku a mohli ste vyhrať dva lístky na 3-hodinový vstup do bazénového Wellness sveta Patince.
Vydané  Text: 
Súťaž o 2 vstupenky do bazénového Wellness sveta Patince s auto motor a šport č.9/2018
## Súťaž s najčítanejším slovenským motoristickým magazínom auto motor a šport č. 9/2018 o 2 vstupenky do bazénového Wellness sveta Patince! ### Súťažná otázka: Viete akú pokutu dostanete v Dánsku a Fínsku za alkohol za volantom? Odpoveď nájdete v aktuálnom vydaní časopisu **auto motor a šport č. 9/2018**, ktorý vám prináša **veľký prehľad pokút v zahraničí**.
auto motor a šport č. 9/2018

Nové vydanie auto motor a šport č. 9/2018 už v predaji!

Najnovšie vydanie auto motor a šport č. 9/2018 je v predaji od pondelka 20.8.2018. Ponúkame vám detailný pohľad na obsah nového vydania.




### Termíny a uplatnenie výhry Správnu odpoveď na vyššie uvedenú otázku **vpíšte do komentára pod týmto článkom** alebo do komentára tohto statusu na Facebooku. Zo zapojených účastníkov vyberieme **dňa 29.8.2018 o 10:00 hodine jedného výhercu, ktorý získa dva lístky na 3-hodinový vstup do bazénového Wellness sveta Patince**. Meno vyžrebovaného výhercu zverejníme v aktualizácii tohto článku dňa 29.8.2018 po 10:00 hodine, výherca bude kontaktovaný prostredníctvom Facebooku, aby sme s ním dohodli spôsob prevzatia výhry. ### AKTUALIZÁCIA: VÝHERCOM CENY SA STÁVA „Janka Valova“

Patince sú obec na Slovensku v okrese Komárno. Bazénový svet vo **Wellness Hoteli Patince** **** (wellnesspatince.sk) využíva vodu z vlastného termálneho prameňa Hévíz s teplotou 27°C, ktorý vyviera z hĺbky 200 m. Termálna voda v Patinciach sa vyznačuje vysokým obsahom hydrouhličitanov, vápnika, horčíka i síranov a vďaka tomu veľmi priaznivo pôsobí na pohybové ústrojenstvo a proti jeho chorobám.
Bazénový svet vo Wellness Hoteli Patince ****
**Bazénový svet je komplex bazénov** s využitím vody z termálneho vrtu, ktorá je špeciálne upravovaná tak, aby bola zdravotne a hygienicky vyhovujúca. Bazénový svet ponúka napríklad: * rímsky bahenný kúpeľ; * veľký relaxačný bazén; * kľudový bazén; * vírivku; * detský vnútorný bazén; * detský vonkajší bazén; * a vonkajší letný bazén.


(zdroj: wellnesspatince.sk) ### Skrátený štatút súťaže – termín konania súťaže :
**22.8.2018 (17.00 hod) do 29.8.2018 (10:00 hod)**

– termín vyhlásenia výhercov súťaže :
**29.8.2018 (10:00 hod)**

– podmienky zapojenia sa do súťaže:
**Odpoveď na súťažnú otázku v termíne konania súťaže**

– súťažná otázka:
**Viete akú pokutu dostanete v Dánsku a Fínsku za alkohol za volantom?**

– špecifikácia ceny:
**dva lístky na 3-hodinový vstup do bazénového Wellness sveta Patince**

Pre úplné znenie všetkých pravidiel súťaže si prečítajte našu stránku **autoviny.sk/sutaze** a kompletný **Štatút súťaže**, ako aj  Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží pre Facebook.








Pokračujte na ďalší príspevok »