SÚŤAŽ: Vyhrajte luxusné Bluetooth slúchadlá značky Orava! Stačí splniť TIETO základné podmienky.

Zapojiť sa môžete do 18.03.2018!
Vydané  Text: 
Aj tento týždeň vám časopis Auto Motor a Šport prináša možnosť vyhrať hodnotné ceny! Teraz sa môžete zapojiť do súťaže o atraktívne stereo slúchadlá značky Orava. Slúchadlá S-450: Nechajte káble históriu a počúvajte hudbu sa slobodným pohybom. Slúchadlá sú osadené dynamickými reproduktory s priemerom 40 mm, vďaka čomu garantujú frekvenčný rozsah reprodukcie 20 – 20 000 Hz pri impedancii 32 Ohm. Ich uzavretá konštrukcia zlepšuje pôžitok z hudby bez rušenia okolím. Svoje obľúbené songy si tak vypočujete aj v rušnom prostredí bez nutnosti dávať hlasitosť na maximum. Ak vám dôjde batéria, môžete slúchadlá používať klasicky cez 3,5 mm audio kábel.
**Pravidlá pre zapojenie sa do súťaže sú jednoduché:** 1. Byť fanúšikom našej stránky na Facebooku v čase žrebovania. 2. Verejne zdieľať príspevok so súťažou na Facebooku (odkaz). 3. Odpovedať na jednoduchú otázku: [Aké auto získalo titul Auto roka 2018?](http://www.autoviny.sk/novinky/117898/pozname-vysledky-ankety-auto-roka-2018) ODPOVEDAJTE KOMENTÁROM [TU](https://www.facebook.com/automotorasport/posts/961606590663047), ALEBO POD PRÍSPEVKOM NA STRÁNKE AUTOVINY.SK DO 18.03.2018! VÝHERCU VYHLÁSIME NA NAŠEJ FACEBOOKOVEJ STRÁNKE V PRIEBEHU NASLEDUJÚCEHO TÝŽDŇA.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!