Elektrický. Bez kompromisov / Renault Kangoo Van E-Tech 100 % elektrický

SERVIS – Dnes je každý piaty predaný úžitkový elektromobil v Európe Kangoo. Aj nový Kangoo Van E-Tech 100 % elektrický sa chystá zužitkovať 10 rokov skúseností Renaultu v oblasti elektromobility.
Vydané  Text: 

S dojazdom 300 km v cykle WLTP dokáže Renault Kangoo Van E-Tech 100 % elektrický bez problémov splniť bežné potreby firemných zákazníkov. Rýchlym nabíjaním dokáže za 30 minút získať dojazd až 170 km. Je tiež vybavený klimatizáciou s tepelným čerpadlom pre optimalizáciu spotreby a dojazdu najmä v chladnejších mesiacoch. ### Nabíjanie na mieru pre vašu firmu Nabíjanie zabezpečuje sériovo dodávaná 11 kW palubná nabíjačka, ktorá nabije auto z 15 na 100 % za 3 h 50 min. Za príplatok je k dispozícii 22 kW verzia. Nabíjanie jednosmerným prúdom zvládne Kangoo až do výkonu 80 kW. So samotnou otázkou, kde a ako nabíjať tak, aby to bolo pre vašu firmu alebo domácnosť výhodné, vám Renault rád poradí a ponúkne vám aj optimálne riešenie. Spoločnosť Renault spolupracuje s partnerom ZSE Drive, ktorý má v oblasti prevádzky a inštalácie nabíjacích staníc bohaté skúsenosti. Pri nákupe elektrického vozidla môže priamo predajca v predajni ponúknuť a vystaviť nabíjaciu kartu od najväčšieho prevádzkovateľa nabíjačiek na Slovensku, ZSE Drive, s vhodným tarifom podľa plánovaného využívania a nabíjania auta. S touto kartou môže zákazník nabíjať aj v zahraničí u najväčších hráčov na európskom trhu ako Ionity, EnBW, Allego a podobne.
K dispozícii sú aj riešenia na kľúč pri výstavbe vlastných nabíjačiek, ktoré môžu byť inteligentne riadené tak, aby nepreťažovali sieť. Podľa priania zákazníka možno tiež nastavovať rôzne pravidlá pre nabíjanie flotily vozidiel. Zároveň je možné nainštalovať nabíjacie stanice aj u zamestnancov firiem doma, a to vrátane riešenia vykazovania nákladov na nabíjanie zamestnávateľovi. Firemný aj súkromný zákazník si môže vybrať medzi kúpou a prenájmom nabíjacej stanice. V ponuke sú tak AC, ako aj DC nabíjacie stanice a ZSE ponúka aj online služby s možnosťou online štatistík nabíjania, alebo napríklad aj možnosť sprístupniť nabíjacie stanice verejnosti a spoplatniť nabíjanie na základe aktuálneho cenníka ZSE Drive.
### Prispôsobte ho svojmu podnikaniu Kangoo ponúka aj vo svojej elektrickej verzii jedinečný systém Open Sesame by Renault, vďaka ktorému je variabilnejšie než ktorýkoľvek konkurent a dokonale poslúži aj náročným zákazníkom.
Dôležitá je možnosť prispôsobiť si auto pomocou príslušenstva. Popri ťažnom zariadení je k dispozícii napríklad otočný rebríkový nosič. Je vyrobený z odľahčeného hliníka navrhnutého špeciálne tak, aby ste predišli poraneniu chrbta pri nakladaní a vykladaní. Slúži na to pomocný systém, ktorý potrebné úsilie znižuje o polovicu. Gumové koberce sú vodotesné, ľahko čistiteľné, umožňujú rýchlu montáž pomocou bezpečnostných klipsov a pre zaistenie ešte vyššej ochrany kabíny majú zvýšený okraj.
### Do servisu bez starostí Predajná a servisná sieť Renault PRO+ sa špecializuje na ponuku vozidiel a služieb prispôsobených na mieru potrebám podnikania. Uľahčuje každodenný život používateľov vozidiel a robí prestavbu firemných vozidiel podľa komerčných požiadaviek. Odborníci poskytujú tú najlepšiu spoluprácu od kúpy vozidla cez jeho prispôsobenie, predaj, financovanie, ostatné služby, vykonávanie údržby až po opravy. Prispôsobené riešenia na mieru sú v podnikaní zásadné, preto je ponúkaná ukážka kompletnej ponuky a testovacej jazdy.
Získajte viac pohodlia s predplatenými službami Renault a objavte výhody predplatených servisných zmlúv, ktoré vám zaistia nemenné ceny bez ohľadu na vývoj ceny práce a náhradných dielov v priebehu trvania zmluvy. Pre detailnú ponuku všetkých služieb sa obráťte na autorizovanú sieť Renault








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.