Citroën na autosalóne ukáže autá, ktorých testy nájdete v novom čísle Auto Motor a Šport

Značke Citroën sa na Slovensku v poslednej dobe veľmi darí, na autosalón do Bratislavy tak dostala aj horúcu novinku.
Vydané  Text: 
Citroën C3 Aircross (foto: redakcia)
Dominantou tohtoročnej expozície značky Citroën na bratislavskom autosalóne bude slovenská výstavná premiéra najnovšieho prírastku v modelovej ponuke. Nový Citroën C4 CACTUS, ktorý bol predstavený motoristickej verejnosti len nedávno – na ženevskom autosalóne sa teraz predstaví slovenskej motoristickej verejnosti.
Citroën C4 CACTUS
Vo výstavnej zostave desiatich vozidiel s logom Citroën na kapote budú mať, okrem najnovšieho modelu Citroën C4 CACTUS svoje miesto v expozícii aj daľšie modely, napríklad :
• Limitovaná edícia najúspešnejšieho modelu Citroën C3, ktorá vznikla v spolupráci so svetoznámym francúzskym dámskym magazínom ELLE,
• Nové kompaktné a priestranné SUV Citroën C3 AIRCROSS so sviežim a originálnym dizajnom
• Citroen SPACETOURER, kompaktný a pohodlný van, tentokrát predstavený vo verzii BUSSINESS LOUNGE s konferenčným sedením, ktorá poskytuje možnosť mobilnej kancelárie vďaka výklopnému konferenčnému stolíku a otočným a posúvateľným sedadlám v 2.a 3.rade.

TIP: TESTY A POROVNANIE NOVÝCH AUTOMOBILOV C3 ELLE A C3 AIRCROSS NÁJDTE V MÁJOVOM VYDANÍ ČASOPISU AUTO MOTOR A ŠPORT, ktorý je v predaji od pondelka 23.4.2018

Titulka Auto Motor a Šport 5/2018









Pokračujte na ďalší príspevok »