Fotogaléria:Detroit: Audi SQ5 aj s benzínom

Nájsť to správne auto je niekedy veľmi náročné, a preto sa vám vždy snažíme pomôcť. Tentokrát vyberáme vozidlo pre siedmich šťastlivcov z parlamentu!


Každý z nás je tak trochu iný a platí to aj o ľuďoch sediacich v parlamente. Na základe všeobecne známych faktov, legiend a pranostík sme sa rozhodli vybraným činiteľom nájsť to správne auto.

**1.** **Robert Fico – Volkswagen Amarok**

Každý správny ľavičiar by mal podporovať miestny priemysel a pôsobiť ľudovo. Aj to je dôvod, prečo sme do výberu zaradili automobilku Volkswagen. Je však všeobecne známe, že si náš premiér potrpí na kvalitných výrobkoch či hodinkách, preto je Amarok s motorom V6 a cenovkou cez 40 000 € tým pravým kandidátom. Pridajme k tomu schopnosť zdolávať aj náročný terén v období konania žatvy a máme tu dokonalé vozidlo pre najznámejšieho sociálneho demokrata.

**2.** **Richard Sulík – BMW 530e iPerformance**

V nedávnych voľbách získala SaS druhý najväčší počet hlasov a jej predseda tu nemôže chýbať. Sulík sa dlhodobo netají svojimi pravičiarskymi názormi, čo sa niektorým členom nepáči. Svoju reputáciu si môže stále napraviť výberom toho správneho auta. Pravých liberálov dokáže zaujať starosť o životné prostredie, no zároveň chceme zachovať Sulíkov imidž biznismena. Tieto podmienky perfektne spĺňa hybridné BMW 5. Automobilka pritom sídli v nemeckom Mníchove, čo by mohlo u Sulíka vyvolať nostalgické spomienky na staré študentské časy.

**3.** **JUDr. Andrej Danko – UAZ Patriot**

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Aby nedošlo k urážke na cti, rozhodli sme sa pred meno uviesť aj titul. Andrej Danko však nie je len doktorom práv či amatérskym lexikológom, ale aj skutočným kapitánom v zálohe a pravým vlastencom, takže sme si na výbere auta dali skutočne záležať. Predsedovi by sekol UAZ Patriot, pretože spája armádne kvality a štátnickú vážnosť, po ktorej kpt. JUDr. Andrej Danko tak túži.

**4.** **Marián Kotleba – Mercedes-Benz G63 AMG 6×6**

Tento stroj by rozhodne nemal chýbať pred úradom v Banskej Bystrici. Je extrémny, poradí si aj s ťažkým terénom v okolí Krásnej Hôrky a zrovná so zemou akúkoľvek osadu. Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6 je ako ušitý pre Mariána Kotlebu a jeho straníckych kolegov.

**5.** **Igor Matovič – Citroën C4 Cactus**

Toto cirkusantské autíčko je farebné a hravé. Garantujeme vám, že si vás na ceste všimne takmer každý, a preto je vhodné pre extrovertov, ktorí sa na seba radi pozerajú v televízii. Podľa nás zdieľa toto autíčko mnohé kvality s predsedom OĽANO a sme si istí, že by si Citroën C4 Cactus hneď zamiloval.

**6.** **Boris Kollár – Mercedes-Benz Sprinter City**

Boris už nemá len veľkú rodinu, ale aj politickú stranu. Popri ňom sa tak do parlamentu zviezlo množstvo ľudí, o ktorých sme doteraz nepočuli. Je však isté, že nasledujúce voľby pre nich budú o niečo náročnejšie a bude nutné za voličmi aj cestovať. Praktická stránka tak zohrala pri našom výbere veľkú úlohu. Chcelo to niečo kapacitné, bezpečné a prémiové. Tieto podmienky splnil Mercedes-Benz Sprinter City.

**7.** **Béla Bugár – Suzuki Vitara**

Tak ako náš Béla, aj Vitara je na trhu už viac ako 20 rokov a až doteraz bola takmer neviditeľná. Posledná generácia však urobila odvážny krok a prezliekla kabát. Dnes je Vitara veľmi atraktívnym autom a ide po krku aj väčším hráčom. Istú dobu bola na Slovensku dokonca jedničkou na trhu. Suzuki a Béla majú niečo spoločné – dokážu sa prispôsobiť dobe a zároveň sympatizujú s Maďarskom.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!