Elegán v nezameniteľnom dizajne – glo hyper+ UNIQ

Inovatívne zariadenie s pokročilou technológiou pre zahrievanie tabaku [glo™ hyper+ UNIQ](https://discoverglo.sk/) od spoločnosti **British American Tobacco (BAT)** je stvorené tak, aby po úspechoch naprieč Európou žalo ovácie aj na Slovensku. Milo prekvapí svojím personalizovaným vzhľadom v prémiovom dizajne aj praktickými funkciami pre maximálny zážitok. Ktorá zo 76 farebných kombinácií bude tá vaša? ### Lepšia budúcnosť už dnes aj pre Slovákov… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Inovatívne zariadenie s pokročilou technológiou pre zahrievanie tabaku [glo™ hyper+ UNIQ](https://discoverglo.sk/) od spoločnosti **British American Tobacco (BAT)** je stvorené tak, aby po úspechoch naprieč Európou žalo ovácie aj na Slovensku. Milo prekvapí svojím personalizovaným vzhľadom v prémiovom dizajne aj praktickými funkciami pre maximálny zážitok. Ktorá zo 76 farebných kombinácií bude tá vaša? ### Lepšia budúcnosť už dnes aj pre Slovákov „Snahou našej spoločnosti, ktorú výborne vystihuje slogan A Better Tomorrow, je prinášať dospelým užívateľom tabakových a nikotínových produktov riešenia, ktoré budú prijateľnejšie pre ich zdravie aj pre ich okolie,“ hovorí Štepán Michlíček, generálny riaditeľ BAT pre Českú republiku a Slovensko. „Ako sa nám potvrdilo pri nedávnom uvedení [nikotínových vrecúšok VELO](https://www.velo.com/sk/sk/) na slovenský trh, Slováci sú veľmi otvorení novinkám. Preto veríme, že glo™ hyper+ UNIQ je predurčená na rovnaký úspech. Nielen pre dizajnový vzhľad zariadenia, ale aj pre veľmi atraktívnu cenu náplní, ktorá je výrazne nižšia v porovnaní s klasickými cigaretami,“ dopĺňa Michlíček. Odporúčaná maloobchodná cena zariadenia glo™ je 20 € a odporúčaná maloobchodná cena balenia kompatibilných náplní po 20 ks je 3 €.
### Nová moderná technológia indukčného ohrevu Zariadenie glo™ hyper+ UNIQ využíva na zahrievanie náplní tzv. indukčný ohrev. Táto moderná technológia tabak nezapaľuje, ale zahrieva na teplotu 270 °C. Práve kvôli absencii horenia a spaľovania sa pri užívaní tabaku prostredníctvom zariadenia glo™ neuvoľňuje dym s nepríjemným zápachom, ale aerosól. Podľa nálady si užívateľ môže vybrať z dvoch režimov zahrievania – režim Štandard s 20-sekundovým zahrievaním pre zážitok trvajúci 4 minúty a režim Boost s 15-sekundovým zahrievaním pre ešte intenzívnejší zážitok počas 3,5 minút.
### Jednoduché ovládanie za výhodnú cenu glo™ hyper+ UNIQ sa jednoducho ovláda – jediným tlačidlom. Na jedno úplné nabitie, ktoré trvá približne 90 minút, vydrží v prevádzke až 20 opakovaných použití. V kabelke aj vo vrecku je tak zariadene pripravené poslúžiť po celý deň. ### Šik vzhľad vo vlastnom štýle Zariadenie glo™ hyper+ UNIQ je dôkazom toho, že aj najmodernejšia technológia, ohľaduplnosť a zodpovednosť môžu vyzerať šik. Jemne zaoblené, elegantné tvary, podčiarkujú prémiové vyhotovenie zariadenia a veľmi decentne dizajnované zatváranie. V štyroch farebných prevedeniach – čiernom, bielom, zlatom a tmavo modrom – dokáže vyhovieť aj tým najnáročnejším očakávaniam žien i mužov. Tak ako osobný je rituál samotný, aj prístroj si je možné personalizovať. Bočný kryt zariadenia je vymeniteľný a umožňuje zvoliť si taký farebný outfit pre glo™, ktorý užívateľa vystihuje najviac. V základnom balení je k dispozícii zariadenie a dva vymeniteľné bočné kryty v rovnakej farbe ako telo zariadenia, avšak s rôznou povrchovou úpravou – matnou a lesklou. Kto túži po väčšej farebnosti, môže si vybrať z ďalších 19 farebných variácií bočných krytov a vzhľad svojho zariadenie personalizovať decentne tón v tóne, alebo v originálnych farebných kontrastoch. Na výber je až 76 rôznych farebných kombinácií.
Zariadenie glo™ hyper+ UNIQ a s ním kompatibilné náplne sú dostupné v obchodoch s tabakovými výrobkami, v trafikách a vo vybraných sieťach čerpacích staníc, avšak vždy len pre užívateľov nikotínových výrobkov starších 18 rokov. **Viac informácií o zariadení glo™ hyper+ UNIQ nájdete na:** * [**Discoverglo.sk**](https://discoverglo.sk/) * Sledujte aj sociálne siete [glo™ na Instagrame](https://www.instagram.com/glo_slovakia/) a na [Facebooku](https://www.facebook.com/DiscoverGloSlovakia).




, ,




Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!