Európska replika Tesla Cybertrucku jazdí na naftu, môžete ju kúpiť už dnes

Ulicami Bosny a Hercegoviny už replika Cybertrucku jazdí, prekvapivo s výfukom.
Vydané  Text: 
Spočiatku to vyzeralo ako dielo šikovného grafika, ale video s Teslou Cybetruck jazdiace ulicami Bosny a Hercegoviny sa napokon ukázalo ako reálne, pravé. Jediným nepravdivým „detailom“ je samotné vozidlo, ktoré na prvý aj druhý pohľad pripomína Teslu Cybertruck, ale v skutočnosti sa jedná iba o repliku. Po dôslednejšom skúmaní auta si to všimnete napríklad vďaka nekvalitnému vyhotoveniu bočných panelov karosérie.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#cybertruck

Príspevok, ktorý zdieľa Jim (@268_others),

Tesla Cybetruck spôsobila medzi fanúšikmi americkej automobilky s elektromobilmi senzáciu. Keď sme auto určené pre severoamerický trh videli prvýkrát, spytovali sme sa, či to vôbec Elon Musk myslí vážne. Evidentne áno, hranatý elektrický „džíp“ je sktuočne určený na predaj. Európsky trh chce Tesla pokryť tiež, ale keďže v tejto verzii by jednoznačne neprešiel homologizáciou, bude musieť podstúpiť úpravu vonkajšieho dizajnu, predovšetkým zaoblenie hrán, ale aj zmenšiť svoje vonkajšie rozmery. Fanúšikovia značky v Bosne a Hercegovine evidentne nechceli viac čakať a rozhodli sa vyrobiť vlastný Cybertruck, ktorý následne odprezentovali na videu. Nadšenci nazvali svoj výtvor Stark, ale sami uvádzajú, že sa jedná o repliku amerického elektromobilu. Tvorcovia neuvádzajú detaily, ale tvrdia, že auto je poháňané naftovým motorom. To znamená, že auto má aj výfuk, čo je s filozofiou Tesly absolútne nezlúčiteľné. Kto vie, ako sa tím tvorcov vysporiada s prípadným sporom o autorské práva na dizajn a duševné vlastníctvo, ak by sa tento ich výtvor Tesla rozhodla žalovať.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#tesla #cybertruck #diy

Príspevok, ktorý zdieľa Jim (@268_others),

Automobil, vzhľadom na fakt, že sa jedná o fanúšikovský projekt, nemožno zakúpiť tradičnými metódami. Ak by ste ale veľmi chceli tento automobil vlastniť a doviezť na Slovensko, kde by ste ho prevádzkovali na súkromnom pozemku, máte možnosť napísať tvorcom a začať s nimi jednať o cene.

Tesla Cybertruck v koži tigra?

Ak by sa majiteľovi farba auta nepáčila, na jej zmenu dostane zaujímavú možnosť.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.