Jej slávny otec strávil 40 rokov v prilbe F1 a ona nevie zavrieť ani kufor auta!

Je krásna a rozprávkovo bohatá vďaka svojmu otcovi Berniemu Ecclestonovi, bývalému šéfovi F1. Vlastní parádnu zbierku tých najluxusnejších áut. Problém však je, že ich nevie používať. Hoci jej otec sa v aute doslova narodil a prežil pri nich celý život, jeho dcéru ich naučil iba kupovať.
Vydané  Text: 
Tamara s otcom Berniem v Alpách.
Tamaru Ecclestone poznáme skôr ako hviezdu televíznej reality šou. Svoj bohatý život propaguje aj online, kde sa chváli svojím luxusným životom a perlí o tom, čo všetko si jej otec môže za svoje milióny dovoliť kúpiť. Pokojne aj horu v Alpách, na ktorú jeho vnučka ukáže. Tamara sa narodila v Miláne, v meste módy, je modelkou aj televíznou moderátorkou. Väčšinu svojho života však trávi v Londýne. Moderuje rôzne akcie, aj automobilové preteky. Veď, kto by odmietol dcéru veľkého Bernieho!
Zabuchnutý záves, kam sa tak ponáhľa?
Medzi jej obľúbeného automobilové kúsky patrí Ferrari 599 GTO, ktorého kufor je pre ňu veľkou neznámou a vie doň zabuchnúť aj záves a ťahať ho za sebou po meste. Zo svojho Lamborghini Aventadora LP 700-4 sa jej zase ťažko horko-ťažko vystupuje.
Skloniť hlavu a hlavne sa nebuchnúť!
*Zdroj: celebritycarsblog.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »