ams Golf Trophy 2011

3. kolo – Zlepšené handicapy
Vydané  Text: 
Séria turnajov auto motor a šport golf trophy 2011 je novinkou v turnajovom kalendári a musí sa o priazeň golfistov deliť s veľkým počtom iných podujatí. Priveľká ponuka turnajov viedla k menšej účasti, a tak sme sa dohodli s piešťanským klubom, že tretie kolo spojíme s ich Balnea cupom 2011. Spojený turnaj priniesol zaujímavé výsledky. Kým v kategórii HCP 0-18 hráči hrali viac-menej na úrovni svojich handicapov, v kategórii HCP 18,1-36 si viacerí z čela tabuľky handicapy výrazne zlepšili, víťazný Roman Slobodník o 5 čísel! **Kategória HCP 0 – 18:** 1. Ivan Paulech 2. Pavel Miloš 3. Vladimír Mravec **Kategória HCP 18,1 – 36:** 1. Roman Slobodník 2. Ľuboš Belej 3. Zuzana Labošová **Kategória do HCP 54:** 1. Michal Okruhlica Najbližší turnaj sa uskutoční 13. júla 2011. Prihlásiť sa možno cez server [www.skga.sk](http://www.skga.sk/). Partner podujatia: OSRAM Foto: Igor Paulech








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!