Pozvánka na siedmy Carat Tuning Party 2011

Už tento víkend 25. júna sa bude na letisku v Piešťanoch konať najväčšia motoristicko-tuningová akcia na Slovensku: Carat Tuning Party 2011.
Vydané  Text: 
**Na Carat Tuning Party VII roku 2011 vás čaká :** \- Open FMX Show Slovenska – 100KA FMX RACING SHOW Najväčšia a najextrémnejšia dvojkolesová show, počas ktorej sa Vám predstaví SVETOVÁ ŠPIČKA FMX na čele s Liborom Podmolom (Majster Sveta FMX), či Williamom Van Den Puttenom – belgickým jazdcom svetovej série Nigh of the Jump, ako i ďalší skvelí jazdci. \- Oficiálne preteky slovenského šampionátu v driftovaní – KING OF DRIFT SLOVAKIA Očakáva sa účasť cca 20 najlepších drifterov zo Slovenska, Čiech a okolitých krajín, ktorí budú bojovať o cenné body v tomto extrémnom a atraktívnom motošporte. Títo chalani predvedú svoju zručnosť kontrolovať auto v riadenom šmyku v rýchlosti až 100 km/h, pre informáciu, niektoré autá dosahujú výkon až 400 konských síl. \- Oficiálne preteky slovenského šprintérskeho šampionátu áut a motoriek Základná disciplína na Carate – šprint na 1/4 míle, alebo 403 metrov na ktorej sa zúčastní cca 200 áut a motoriek, ktoré sa budú snažiť o jediné, zajazdiť najrýchlejší čas vo svojej kategórii. \- Carat Tuning Slalom na jednej z najprofesionálnejšie pripravenej a najdlhšej slalomovej trati Slovenska. \- Carat Tuning Show & Shine Je to súťaž, v ktorej sa prezentujú iba tie najkrajšie a najštýlovejšie upravené automobily. Pripravte sa na šialenosti, ako vzduchové podvozky, pozlátene motory, interiéri kompletne obšité v koži, či 20 a viac palcové kolesá. \- Db Drag / Sound Quality Súťažná disciplína určená pre tie najextrémnejšie audio systémy. dB Drag je súťaž, v ktorej sa súťažiaci snaží vytvoriť čo najväčší akustický tlak v automobile. \- Počas hlavného program uvidíte finále súťaže MISS CARAT TUNING 2011, vystúpenie Rytmusa & Kontrafaktu, skupinu Vagabund, Dášu Mambu Šarkozyovú, Eriku Barkolovú, K-fun show, Strip show, nočnú FMX show a užijete si DJ. Mikro afterparty. Lístky v predpredaji na [www.eventim.sk](http://www.eventim.sk/) Viac info na [www.carattuningparty.sk](http://www.carattuningparty.sk/)








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!