Fotogaléria:Audi A3 limuzína – Štart do nového segmentu trhu

Podnikateľ blízky slovenskej vláde sa rozhodol pre radikálny krok – predáva svoje Bugatti Veyron. Nájdete ho na nemeckej inzertnej stránke.


Nedarí sa mu? Alebo si chce kúpiť nové Bugatti Chiron? Neviem, každopádne na nemeckej inzertnej stránke mobile.de sa objavil inzerát slovenského Bugatti Veyronu, ktoré patrí slovenskému podnikateľovi. Prezrádza ho najmä unikátna farebná kombinácia a nálepky STK na čelnom okne auta. Ako správny podnikateľ aj pán Ladislav Bašternák predáva svoje auto bez DPH. Aj tak si musíte pripraviť minimálne 999.000 eur. Aknie ste podnikateľ tento Veyron vás výjde na 1 198 800 eur.

A ešte jedna maličkosť. V inzreáte sú uvedené kilometre na úrovni 17 680 km, no v skutočnosti sa pohybujú na úrovni nad hranicou 25 tisíc kilometrov. Ak si totiž do systému overovania emisných kontrol

[www.seka.sk](https://www.seka.sk/)

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

zadáte ečv známeho Bugatti Veyron, zistíte, že niektoré kilometre zrejme cúval. Medzi prvou a druhou emisnou kontrolou mu totiž ubudli kilometre. Kým 8. 1. 2013 mal najazdených 26 100 km, pri opakovanej kontrole v roku 2015 mal na tachometri najazdených iba 16 460 km. Takže nám ostáva iba hádať, či sa majiteľovi dvojka na začiatku počítadla nepáči, alebo myslel na to, že raz bude tento skvost predávať!

[**Link na izerát nájdete tu!**](http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=243336065&ps=0&mga_d188=DesktopVIPAutomaticRedirect&id=243336065&psz=0&vc=Car&dam=0)

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!