Fotogaléria:Kia mieri medzi veľké SUV

Blížiaci sa bratislavský autosalón bude mať príchuť svetových noviniek. Návštevníkom autosalónu sa predstaví Honda Civic sedan a nebude chýbať ani superšportová Honda NSX!


Desiata generácia Hondy Civic už dorazila na Slovensko, fanúšikovia sa po novom môžu tešiť aj na návrat klasickej verzie sedan. Návrat klasickej verzie do showroomov zabezpečila globálna filozofia predaja. Inými slovami, verzia sedan je rovnaká na celom svete, od Severnej Ameriky a Japonska, až po Európu, Južnú Ameriku a Áziu. Slovenských motoristov môže potešiť aj fakt, že na našom trhu sa bude verzia sedan predávať výlučne so silnejším motorom 1.5 VTEC TURBO s maximálnym výkonom 134 kW/182 koní. Znamená to, že z historického hľadiska pôjde o doposiaľ najšportovejší Civic Sedan.

Honda Civic Sedan sa na Slovensku bude predávať **od 21.390 €** v atraktívnej výbave Comfort. K dispozícii bude so šesťstupňovou manuálnou alebo automatickou prevodovkou CVT. V rámci uvedenia na trh sa môžu zákazníci tešiť aj na atraktívne ponuky na financovanie, či nákup príslušenstva, alebo až **3 roky havarijného poistenia zadarmo.**

V záujme toho, aby ste si nový Civic sedan všimli, môžete sa tešiť aj na druhú novinku – **Hondu NSX**. Tento hybridný superšport kombinuje 3,5 litrový bi-turbo šesťvalec s troma elektromotormi a inteligentným pohonom všetkých štyroch kolies SH-AWD. Výsledkom je maximálny výkon 600 koní. Takže, ktoré auto vás zaujalo viac.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.