Fotogaléria:Detroit: Maserati útočí luxusom

Novinka sa umiestni nad Passat a nahradí dosluhujúce CC. Prvé fotografie nasvedčujú, že pôjde o najkrajší Volkswagen za posledné roky.


Dizajn je pochopiteľne subjektívnou záležitosťou. Väčšina ale uzná, že Volkswagen v súčasnosti nevyrába tie najpôvabnejšie autá. Modely tejto značky sú až príliš sterilné a chýbajú im zaujímavé detaily, ktoré by človeka skutočne dokázali chytiť za srdce. Svitá však na lepšie časy.

O pár dní sa totiž v Ženeve predstaví úplne nový model s názvom Arteon a nám sa ešte pred premiérou podarilo získať niekoľko nových fotografií! Za pozornosť určite stojí plynulé zakomponovanie svetlometov a denného svietenia priamo do čelnej masky. Toto riešenie prebral nový model od konceptu Sport Coupé GTE, z ktorého vychádza. Tešiť sa môžeme aj na neobyčajne priestranný interiér, bezrámové okná či LED svetlomety v štandarde.

Názov Arteon vznikol spojením slov „Art“ a „Eon“, čo by v preklade malo znamenať „umenie a „večnosť „. Tak ako dosluhujúce CC, Arteon zaujme vo firemnej hierarchii miesto nad Passatom a tomu bude odpovedať aj cena. Tú síce ešte nepoznáme, no podľa neoficiálnych informácií si záujemcovia budú musieť pripraviť aspoň 40 000€.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »