Fotogaléria:Úspešná žilinská Kia podporuje okolie

Nové SUV prémiovej francúzskej automobilky vyfotografoval náhodný okoloidúci, a to bez akéhokoľvek maskovania.


Sú tomu už nejaké tri roky, čo došlo k osamostatneniu automobilky DS od Citroënu. DS reprezentuje prémiový segment skupiny PSA, ale doteraz veľa vody nenamútil. V ponuke sa držia štyri modely, z toho tri priamo vychádzajú zo starších modelov značky Citroën (C3 a C4). Ak by sme mali byť veľmi úprimní, krajšia maska chladiča za tých 10 tisíc eur navyše nestojí.

Trochu optimizmu môžeme nájsť vo fotografiách mladého používateľa sociálnej siete, na ktorú umiestnil niekoľko fotografií pripravovaného modelu kategórie SUV. Vozidlo vyzerá na fotografiách veľmi dobre a pripomína koncept DS Wild Rubis. Pozornému oku neunikne ani ďalší detail, ktorý sme doteraz nepoznali – názov modelu. Na mieste ŠPZ-ky totiž jasne vidieť nápis DS 7 Crossback, a tak by sa dalo predpokladať, že pôjde o oficiálny názov tohto modelu.

Malá fotografia unikla aj z prostredia interiéru, ktorú zverejnil sám šéf automobilky, Yves Bonnefont. Tá bola vyfotografovaná počas testovania nového systému autonómneho riadenia (DS Pilot).

Vozidlo má byť postavené na modulárnej platforme EMP2 a pod kapotou by nemal chýbať ani nový naftový agregát 1,5 BlueHDi. Pohon všetkých štyroch kolies má byť k dispozícii výhradne vo verzii plug-in hybrid.

Nové SUV sa predstaví už o mesiac na autosalóne v Ženeve a na trhu by sa malo objaviť začiatkom budúceho roka.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!