Fotogaléria:Čínske autá z Európy

Mercedes-Benz predstaví na autosalóne v Paríži konkurenta pre Volkswagen Amarok.


Mercedes-Benz ukáže v závere tohto roka nový terénny model. Internetom kolujú aj neoficiálne informácie, že nový pick-up ponesie označenie triedy X. Podrobnejšie informácie však budú prichádzať až s blížiacim sa dátumom parížskeho autosalónu, na ktorom hodlá Mercedes-Benz predstaviť svoj pick-up.

Najnovší prírastok do stuttgartskej línie terénnych vozidiel má zdieľať väčšinu svojich komponentov s novým Nissanom Navara. Spolupráca so skupinou Renault-Nissan nie je pre Mercedes žiadnou novinkou. V minulosti spolupracovali pri vývoji mestskej dodávky Citan a naftové motory od Renaultu môžeme nájsť aj v kompaktných modeloch prémiovej značky.

Pod kapotou nového pickupu sa majú objaviť výrobky z domácej dielne Mercedesu. Očakávať môžeme štvor- a šesťvalcové naftové agregáty. Hovorí sa aj o hybridnej verzii, ktorá by mala neskôr obohatiť ponuku motorov.

Mercedes ponúkne nový model v rôznych verziách. Rátať môžeme s pracovne orientovanou, ale aj luxusnou verziou so všetkým komfortom a vymoženosťami, ktoré poznáme z iných SUV modelov značky.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.