Fotogaléria:Chevrolet Cruze aj ako kombi

Globálny poskytovateľ riešení uchovávania elektrickej energie Exide Technologies uviedol novú aplikáciu na vyhľadávanie batérií – Exide Battery Finder.


Využíva najlepšie osadzovacie informácie vo svojej triede, umožňujúce užívateľom rýchlo nájsť správnu batériu pre ich vozidlo. Nová verzia nahradí existujúcu aplikáciu, prichádza s novou, rozšírenou grafikou, zlepšením ovládateľnosti, významným zlepšením výkonu a s novým, elegantným dizajnom. V aplikácii je možné vyhľadávať aj batérie pre motocykle a skútre, pokryje viac ako 5 tis. značiek a modelov.

Nová aplikácia má zlepšenú funkciu vyhľadávania, je rýchlejšia a jednoduchšia pre nájdenie správnej batérie. Používatelia môžu v závislosti od typu vozidla, vyhľadávať podľa registrácie vozidla, značky a modelu a ostatných kritérií. Aplikácia bola optimalizovaná pre HD displeje, ponúka navigáciu na „jedno kliknutie“ a obsahuje sériu zlepšení výkonu, s rýchlejšou odozvou servera.

Aplikácia Exide Battery Finder je dostupná pre iOS a Android, optimalizovaná pre smartfóny aj tablety.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!