Fotogaléria:Auto roka 2012 má finalistov

Sme minipivovar z Trnavy a ponúkame nefiltrované, nepasterizované pivá. Naša ponuka sa skladá zo základného sortimentu pív, ktorý sezónne dopĺňame vždy o nejaký špeciál.


Okrem pív ponúkame aj pivný destilát Pivovicu a Sladovicu. Na varenie a pečenie poprípade marinovanie ponúkame Sladinu, čo je koncentrát predvýrobku piva. Chutí ako trochu horkejší med a je vynikajúcim energetickým doplnkom stravy.

Minipivovar má kapacitu výroby 5000 hl ročne. Varňa je stavaná na 7500 hl piva, pričom na jednu várku sa uvarí 2000l. Kvasenie prebieha v uzavretých a po novom aj otvorených kvasných nádobách. Súčasťou pivovaru je aj vákuová odparka, v ktorej sa vyrábajú sladové extrakty zo základných sladov, alebo tiež podľa požiadaviek na špeciálne pivá ako Oktoberfest Märzen, Trappist Ale a mnoho iných.

Vyhľadávaným nápojom je aj nealkoholický sladovo-chmeľový nápoj PIVEA®, ktorý je plnený do sudov i fliaš. Pivo z nášho minipivovaru je držiteľom viacerých prestížnych ocenení z medzinárodných súťaží.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Varné kotle sú takisto dominantou priestorov reštaurácie v ktorej je možné všetky druhy piva ochutnať na výčape a takisto si pochutiť na jedlách k pivu ako napríklad Bavorské kolená, bravčové rebierka alebo tatarák.

Cez leto máte možnosť posedieť si pri pivku na terase s výhľadom na upravený parčík s jazierkom, poprípade si pogrilovať s priateľmi v altánku.

**Naše bežné pivá:**

10° Trnavan – filtrované, nepasterizované 11,5° svetlý ležiak – nefiltrované, nepasterizované 13° tmavý špeciál – nefiltrované, nepasterizované 20° svetlý špeciál – nefiltrované, nepasterizované **Naše špeciály:**

22° kávový porter 6-sladová 12-tka Sessler IPA Weizen beer 21° tmavý špeciál Amber ale a mnoho ďalších

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »