Fotogaléria:Saab je na konci

Najnovší diel legendárnej ságy ide do kín, na čom by sa asi vozili hlavné postavy?


Predstavte si situáciu epickejšiu ako sám život. Hlavné hviezdy Hviezdnych vojen prišli na svet, no nechceli sa posadiť do obyčajných, sériových presúvadiel. Pozreli sme sa teda s malou umeleckou pomocou portálu carwow.co.uk na to, ako by vyzerali ich ideálne dopravné prostriedky.

Wedge Antilles – Lamborghini A-Wing

Wedge Antilles by si so svojou vedľajšou úlohou asi ťažko doprial takto modifikované Lamborghini Countach, ale ak by náhodou, určite by nechýbali všetky aerodynamické doplnky, ktoré by mu pomohli cestovať rýchlosťou svetla. Takto sa ukazuje dominancia nad emisnými limitmi!

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Han Solo – Milliennium Hellcat

Han Solo prekypoval neuveriteľnou vlastnosťou pridať veľké množstvo výkonu na stroj, ktorý je konštrukčne starý a popravde, takú silu nemôže nikdy zvládnuť. Preto padla voľba na jemne archaický Dodge Charger Hellcat. A masívne svietidlá v prednej časti vozidla oslepia každého nepriateľa.

Luke Skywalker – Mazda MX-5 Land Speeder edition

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Údatný Luke Skywalker miloval vozidlá, do ktorých vedel len tak naskočiť a upaľovať s neskutočnou ľahkosťou. Preto nie je žiadnym prekvapením, že by si vybral novú Mazdu MX-5. Ktovie, či by do nej implementoval aj nejakú zapatrošenú turbínu z jeho starého land speedera?

Alfa Romeo Giulia Stormtrooper edition

Potrebuje táto umelecká imresia snáď komentár? Alfa Romeo Giulia je stormtrooperom v automobilovom svete aj bez väčších úprav, preto nalakovať ju na bielo, odtrhnúť emblém Quadrifoglio Verde a podvihnúť stred kapoty takmer úplne stačilo.

Darth Maul – 2016 Honda NSX

Ďalší z radov Temnej strany je Darth Maul, ktorému svedčí práve nová Honda NSX. So svojím agresívnym vzhľadom je na túto úlohu ako stvorená – zničí každého súpera na ceste. Už len svojím vzhľadom.

Darth Vader – BMW Z4 Death Star edition

Logo BMW nahradilo logo Darth Vaderovej osobnej tuningovej firmy, Death Star. Pýtate sa, čo ešte? Sťahovacia strecha bola nahradená strechou toho pravého tvaru a odolnosti, výrazné blatníky podtrhuje tiež maska chladiča, ktorá by Darth Vaderovi ako z masky oka vypadla.

Boba Fett – Mercedes triedy G

Ultimatívnym loveckým vozidlom je od svojho uvedenia práve Mercedes triedy G, no chýba mu dostatočná sila. Omyl! Úplne by postačil šesťlitrový dvanásťvalec z dielne AMG so skromnými dvomi turbodúchadlami. Spolu s prednými svetlami v štýle jeho helmy už pred takýmto formátom niet úniku.

Jar Jar Binks – Nissan Juke Juke

Ach, náš drahý Jar Jar. Ktorý automobilový žurnalista by si ho v mysli nepriradil k Nissanu Juke? Vyzerá zvláštne a na jeho reálne využitie zatiaľ nikto neprišiel. Tu naozaj nebolo veľmi nad čím premýšľať – možno maximálne pridať vyplazený jazyk.

Pokračujte na ďalší príspevok »