Fotogaléria:Aston Martin má veľké plány

Deň detí sa blíži, spravte im radosť v zábavnom parku Family Park. Stačí odpovedať na jednoduchú otázku.


**Stačí nám odpovedať na otázku**: Koľko osôb v roku 2014 navštívilo Family park?

**Vaše odpovede** posielajte na adresu [jendruchova@motorpresse.sk](mailto:jendruchova@motorpresse.sk) do 30.6.2015!

Rakúsky park pre rodiny je nielen o kolotočoch a cukrovej vate. Je to malá krajinka, rozprestierajúca sa na ploche 145 tisíc metrov štvorcových, kde sa deti premenia na dobrodruhov, rozprávkové bytosti alebo farmárov. Celý park je rozdelený na štyri tématické časti – Zážitkový hrad , Dobrodružný ostrov, Gazdovský dvor a Rozprávkový les. Každá jedna časť je plná atrakcií a na svoje si príde každé dieťa – odvážne, milujúce rozprávky, alebo zvieratká.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

**Toto musíte zažiť!**

Odvážni môžu rachotiť do hĺbky s Götterblitz (božským bleskom) alebo si na rodinnej horskej dráhe Rattenmühle (potkaní mlyn) vyskúšať razantnú jazdu vo vzdušných výškach. Trošku uvoľnenejšie sa lieta na kolotoči Apfelflug (jablkový let) ponad gazdovský dvor. Na Römerturm (rímskej veži) si návštevník vychutná jedinečný panoramatický výhľad ponad pahorkatinu a Neziderské jazero. Rozsiahlu ponuku má park pripravenú aj pre najmenších návštevníkov. Spoločne s rodičmi alebo so starými rodičmi môžete jazdiť vlakom pri Hans und die Bohnenranke (Jankovi a fazuľovej stonke), alebo preskúmať gazdovský dvor počas jazdy na traktore. U mladých návštevníkov sú veľmi obľúbené aj výbehy so zvieratkami vo Familyparku. V novej ZOO Tante Mizzi’s kleiner Farm, (malá farma tety Mizi) môžete rozličné zvieratká pozorovať a hladkať z bezprostrednej blízkosti.

**TOP 2015: Leonardos Flugmaschine**

Inzercia

Inzercia

Inzercia

V tohtoročnej sezóne vás očakáva jedinečná atrakcia: Leonardos Flugmaschine (Leonardov lietajúci stroj). V novom priestore na námestí Piazza Da Vinci sa vydáte na objavnú cestu do sveta slávneho vynálezcu. V jeho lietajúcom stroji sa môžete cítiť voľný ako vták. Vyletieť sa dá do výšky až 22 metrov a vy sami určíte, či sa z lietania stane pokojný okružný let alebo bláznivé dobrodružstvo.Okrem množstva dráhových atrakcií ponúka Familypark aj ďalšie neobyčajné dobrodružstvo – zážitkové a vodné plochy, preliezačky i rozmanité tvorivé priestory, na ktorých je čo objavovať. Veľkoryso vybudované cestičky vás povedú cez idylický park s množstvom príjemných oddychových zón. Celý areál je vytvorený ako bezbariérový pre detské kočíky a imobilných návštevníkov. Môžete sa nechať rozmaznávať aj kulinárskymi lahôdkami . V 11 gastronomických prevádzkach si každý chuťový pohárik príde na svoje.

Zabaví sa rozhodne každé dieťa, ale aj dospelý. Okrem kolotočov tu nájdete množstvo vodných atrakcií, preliezačiek, či šmýkačiek. V letnej sezóne (marec – október) majú otvorené denne od 9.00 do 18.00. Každý piatok sa dá zakúpiť lacnejšia – rodinná vstupenka za 18,50 eur.

Inzercia

Inzercia

**Kde?** Märchenparkweg 1, 7062 St.Margarethen (z Bratislavy je to 75km)

**Kedy?** Pondelok – Nedeľa – 9.00 – 18.00

[www.familypark.at](http://www.familypark.at)

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!