Fotogaléria:TEST: Audi A6 3.0 TDI quattro

Ako oslavu Svetového dňa kníh, chcel SEAT zistiť, koľko kníh sa zmestí do batožinového priestoru modelu Leon X-Perience.


Pre ešte lepší dojem sa auto presunulo do vnútra mestskej knižnice v Sant Pere de Riber blízko Barcelony. K nevšednej operácii bolo potrebné odstrániť obrovské okenné tabule knižnice a na umiestnenie auta bola použitá špeciálna dodávka.

Nápad vznikol v hlave jednej zo zamestnankýň SEATu, Esther Gonzáles, s cieľom podporiť čítanie. Esther taktiež pracuje v jednom z workshopov Martorell a jej najväčšou vášňou je literatúra. S pomocou skupiny spolupracovníkov a dobre zásobenými policami knižnice, sa skupine podarilo naplniť batožinový priestor 1168 stredné hrubými knihami. „Jediné čo teraz ostáva, je prečítať ich.“ dodala po splnenej výzve Esther.

Nový Leon X – PERIENCE sa vyznačuje veľmi objemným batožinovým priestorom, ostatné jeho prednosti popisujeme v [našom teste](http://www.autoviny.sk/testy/15517-seat-leon-x-perience-cerpanie-skusenosti). Jeho kapacita je 587 dm3 pri cestovaní s cestujúcimi a 1 470 dm3 so sklopenými zadnými sedadlami.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »