Hyundai predstavil akčnú edíciu PLAY pre vybrané modely! Na výbave môžete teraz ušetriť až 50 % z cenníkovej ceny

Akčné modely sľubujú veľa muziky za málo peňazí, podľa značky môžu zákazníci ušetriť až 50% na hodnotnej výbave.
Vydané  Text: 
Hyundai začal od augusta na Slovensku predávať vybrané modely svojich vozidiel v novej špeciálnej edícii PLAY. Vďaka nej môžu zákazníci na obľúbenej a hodnotnej výbave vozidla ušetriť až polovicu z jej bežnej hodnoty. V edícii PLAY je v ponuke trojica modelov Hyundai – i30, BAYON a TUCSON. Vozidlá v edícii PLAY sa od áut v bežných výbavách odlišujú aj vizuálne – ich charakteristickým spoločným znakom sú čierne vonkajšie spätné zrkadlá a poťah stropu interiéru v čiernej farbe. ### MODELY I30, BAYON AJ TUCSON Najpredávanejší model na Slovensku v tomto roku, i30, je v edícii PLAY k dispozícii vo všetkých karosárskych verziách. Vozidlá sú vybavené manuálnou prevodovkou a vychádzajú zo štandardnej výbavy Family. **Edícia PLAY však navyše prináša vizuálne atraktívne čierne spätné zrkadlá a čierny strop v interiéri, full LED predné svetlomety so statickým prisvecovaním zákrut, zadné LED svetlá a Smart Pack,** ktorý obsahuje inteligentný kľúč so štartovacím tlačidlom, alarm, imobilizér, kľučky s osvetlením a dažďový senzor. Hodnota takejto výbavy je 1 800 €, v edícii PLAY zákazník za uvedenú výbavu zaplatí len 900 €. Crossover BAYON v edícii PLAY vychádza z výbavy Family a na výber je s manuálnou aj automatickou prevodovkou. Edícia PLAY však obsahuje okrem čiernych spätných zrkadiel a čierneho stropu **aj komfortný Winter Pack s vyhrievaním volantu a predných sedadiel,** Smart Pack s inteligentným kľúčom so štartovacím tlačidlom a bezdrôtovým nabíjaním mobilného telefónu a zatmavené zadné okná. Túto výbavu v hodnote 1 000 € získa zákazník v edícii PLAY za 500 €. Obľúbené SUV TUCSON v edícii PLAY vychádza z vyššieho stupňa výbavy Style a v ponuke je s benzínovým motorom 1,6 T-GDi, 6-stupňovou manuálnou prevodovkou a pohonom prednej nápravy. Súčasťou špeciálnej edície PLAY sú spomínané vonkajšie spätné zrkadlá a poťah stropu v čiernej farbe, ďalej tmavo lakované 19-palcové zliatinové disky kolies s pneumatikami s rozmerom 235/50 R19, dvojfarebné prevedenie so strechou vo farbe Phantom Black alebo Dark Knight, vrchná lišta okolo bočných okien v čiernej lesklej farbe a Dizajn Pack, ktorý obsahuje full LED svetlomety so statickým prisvecovaním zákrut, denné LED svetlá, masku chladiča vo farbe tmavý chróm a chrómované lišty nárazníka. **Hodnota takejto výbavy je 1 800 €, v edícii PLAY ju zákazník získa za 900 €.** Modely i30, BAYON a TUCSON sú vo výhodnej špeciálnej edícii PLAY v ponuke od začiatku augusta a prvé vozidlá nájdu zákazníci vystavené v predajniach Hyundai na celom Slovensku už dnes.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.