Ocenenie Platinum Prestige 2022 získala spoločnosť Slovakia Auto

Ocenenie Platinum Prestige 2022 získala spoločnosť Slovakia Auto. Udeľuje ho Kia Corporation len 2% najlepších dílerov Kia na svete za excelentnú kvalitu služieb, výborné obchodné výsledky a nadštandardnú zákaznícku spokojnosť.
Vydané  Text: 
Kia Corporation každoročne udeľuje prestížne ocenenie Kia Platinum Prestige za výnimočný prínos pri budovaní značky. Tento rok toto významné ocenenie získal bratislavský díler, spoločnosť Slovakia Auto. Ocenenie udeľuje globálne zastúpenie značky Kia Corporation v kórejskom Soule. Platinum Prestige sa udeľuje iba 2% najlepších dílerov Kia na svete za excelentnú kvalitu služieb, výborné obchodné výsledky a nadštandardnú zákaznícku spokojnosť.
Cenu Platinum Prestige 2022 odovzdali najvyšší predstavitelia slovenského zastúpenia spoločnosti Kia Sales Slovakia: prezident spoločnosti, Tea Kun Yang, spolu s generálnym riaditeľom, Mariánom Hofferom a Ownership Experience riaditeľom, Tomášom Urbánkom. Za spoločnosť Slovakia Auto prebral ocenenie majiteľ Peter Mazán so svojím tímom.
Spoločnosť Slovakia Auto začala s predajom automobilov značky Kia v roku 2006 v City Showroome na Eisteinovej ulici v Bratislave. Dnes má spoločnosť dve predajné miesta: showroom s autorizovaným servisom, ktorý sa nachádza na Panónskej ceste a od roku 2019 In-Store v nákupnom centre Aupark v Bratislave. Ročne predávajú viac ako 500 nových vozidiel a viac ako 400 jazdených vozidiel. Kia In-store je najmodernejším a plne digitálne vybaveným showroomom, vďaka 13 Full HD digitálnym obrazovkám, plne dotykovému panelu a technológii 3-D konfigurátora, cez ktorý vie predajca pomocou iPadu vyskladať zákazníkovi vozidlo a vie to následne zrkadliť na všetkých obrazovkách v showroome, dokonca aj v relax zóne. 3-D konfigurátor umožní zákazníkovi vidieť svoje vozidlo z každej strany ako v realite a zároveň uvidí aj vnútorné priestory ako je prístrojová doska alebo batožinový priestor. „Novým konceptom showroomu prichádzame bližšie k zákazníkom a poskytne im najvyšší štandard služieb. Okrem klasických predajných služieb môžu záujemcovia absolvovať testovaciu jazdu, nakoľko pred nákupným centrom je 5 parkovacích miest vyhradených na testovacie vozidlá a ako bonus k týmto službám si zákazníci môžu vychutnať lahodnú kávu v relax zóne showroomu“, uviedol na záver majiteľ spoločnosti, Peter Mazán. Vďaka kvalitnej práci celého tímu získala spoločnosť okrem ocenenia Platinového dílera 2022 nedávno aj tieto ocenenia: Top predajňa roka za Fleet 2021, Best Used Cars 2021, Best service za nadštandardný prístup k svojim zákazníkom, Best Social Media Content 2021 za najlepšie video. ### Citácie „Sme nesmierne hrdí na tento úspech, ktorý vnímame na jednej strane ako uznanie za odvedenú prácu, ale na druhej strane ako záväzok do ďalších rokov. Snažíme sa neustále napredovať a pre zákazníkov premietať inšpiratívne nápady do reality.“ uviedol pri preberaní ocenenia **Peter Mazán, majiteľ Slovakia Auto**. „Udelenie titulu Platinum Prestige 2022 spoločnosti Slovakia Auto je dôkazom jej kvalít. Veľká vďaka a obrovská gratulácia nášmu bratislavskému dílerovi, že sa mu podarilo uspieť v tvrdej konkurencii a získať ocenenie Platinum Prestige 2022, ktoré získalo len niekoľko vybraných dílerov na svete. Spoločnosť Slovakia Auto s ohromnou vášňou a zanietením buduje značku Kia, cením si tvrdú prácu celého tímu a prínos pre značku Kia v bratislavskom regióne, ktorý budujú najmä nadštandardnou starostlivosťou o zákazníkov.“ uviedol pri tejto príležitosti **Marián Hoffer, generálny riaditeľ Kia Sales Slovakia**.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!