Slovenský vodič si na diaľnici spravil kokaínovú pauzu! Celé to zachytila kamera

Kuriéri a vodiči dodávok to počas pandémie nemajú jednoduché. Naše tradičné nákupy v obchodoch sme museli vymeniť za online objednávky, ktoré nám vodiči dodávok nosia až priamo ku dverám. Častokrát tak nemajú kuriéri čas ani na poriadnu obednú prestávku a posilňujú sa napríklad pitím energetických nápojov či kávy. Istý vodič, ktorého 13. apríla zachytila diaľničná kamera, sa… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Kuriéri a vodiči dodávok to počas pandémie nemajú jednoduché. Naše tradičné nákupy v obchodoch sme museli vymeniť za online objednávky, ktoré nám vodiči dodávok nosia až priamo ku dverám. Častokrát tak nemajú kuriéri čas ani na poriadnu obednú prestávku a posilňujú sa napríklad pitím energetických nápojov či kávy. Istý vodič, ktorého 13. apríla zachytila diaľničná kamera, sa však **rozhodol podporiť výkon svojho organizmu úplne iným spôsobom.** Ten so svojou dodávkou **zastavil na krajnici rýchlostnej cesty R7 kvôli tomu, aby si pomocou platobnej karty urobil kokaínovú čiaru,** ktorú cez trubičku vtiahol do oboch nosných dierok. **Po tomto výdatnom „obede“ pokračoval ďalej** vo svojej ceste. Celý prípad mal dohru až o dva týždne, keď rovnakého vodiča dodávky dopravní policajti zastavili a podrobili kontrole. Ich pozornosti neuniklo, že vodič **počas kontroly javil známky požitia omamných a psychotropných látok,** preto mu bol nariadený odber krvi a moču v zdravotníckom zariadení. Ten preukázal, že vodič viedol vozidlo pod vplyvom omamných a psychotropných látok – konkrétne kokaínu a THC. Následne bolo zistené, že ide o rovnakú osobu s tým istým motorovým vozidlom, ktorý je zachytený na kamerovom zázname zaslanom bratislavskej polícii k ďalšiemu objasneniu. Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz. Ďalšie konanie bude prebiehať na príslušnom orgáne.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!