Teraz je čas prejsť na elektrinu. E-motorky Super Soco sú lacné a výkonné mašinky nielen do mesta

Ak zvažujete kúpu ľahkej motorky alebo skútra, dobre sa pozrite na elektrické motorky Super Soco. Sú to dizajnové stroje s najmodernejšou technikou za prekvapivo nízke ceny.
Vydané  Text: 
Elektrický motocykel Super SOCO TC na Slovensko prináša ANTIK Telecom
100% elektrické motocykle od Antik ua značky SUPER SOCO sú spojením ekologickej a tichej jazdy spolu s jedinečným dizajnom a zaujímavými parametrami. A čo je ešte lepšie, cenovo sú skutočne dostupné. Nech sa páči, spoznajte flotilu e-motocyklov SUPER SOCO. ### Do práce aj za zábavou na dizajnovom e-motocykli Ak ste priaznivcom praktického nasadania na skútre, do pozornosti dávame výnimočný Super Soco CUX. Praktický a vzhľadovo neprehliadnuteľný mestský skúter s 2 kW motorom, na ktorý potrebujete len vodičské oprávnenie skupiny AM. » Viac o Super Soco CUX na oficiálnej webstránke.

Pre priaznivcov športového vzhľadu je k dispozícii model Super Soco TS. Ľahká športová motorka s dojazdom až 130 km pri použití dvoch batérií. » Viac o Super Soco TS na oficiálnej webstránke.

Elegantný e-motocykel Super Soco TC je pre zmenu výzvou pre všetkých kávičkárov a obľúbencov overených retro prvkov. Skutočne jedinečný dizajn, ktorý poteší vyšším výkonom, dlhším dojazdom a pohodlným sedením. Model TC je skutočný kúsok, ktorý sa dá charakterizovať ako elegantný retro štýl s výkonom 2 kW a dojazdom až 150 km pri použití dvoch batérií. Pre vyšší výkon už vyžaduje vlastníctvo vodičského preukazu skupiny A1. » Viac o Super Soco TC na oficiálnej webstránke

Novinka Super Soco TSX! Lepší výkon, športový dizajn a skutočne zaujímavé technické parametre. Nezameniteľný športový dizajn a výkon až 2 kW, no stále s možnosťou jazdy s vodičským oprávnením skupiny AM poteší malých aj veľkých jazdcov! » Viac o Super Soco TSX na oficiálnej webstránke.

Výkon a ešte raz výkon! TC max je pre všetkých, ktorí si chcú užiť okrem tichej jazdy s úžasnou akceleráciou elektrického motora aj výnimočnú rýchlosť až do 100 km/h. V kategórii e-motocyklov sa už jedná o vyššiu úroveň. Veď vlajková loď s dojazdom až 110 km a maximálnou rýchlosťou 90km/h v jedinečnom štýle „cafe racer“ je skutočná lahôdka. Vhodný aj pre držiteľov vodičského oprávnenia skupiny B (platného aspoň 2 roky). » Viac o Super Soco TCmax na oficiálnej webstránke

Novinka s najväčším výkonom v SR je nezameniteľný e-skúter Super Soco CPX! Najsilnejší elektrický skúter na trhu so 4 kW motorom a neprekonateľným dojazdom až 180 km pri použití dvoch batérií. Stále váhate? Tento e-skúter pre kategóriu VP A1. » Viac o Super Soco CPX na oficiálnej webstránke








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!