Hyundai i20 dostal verziu N Line! Vieme o nej všetko

Očakávanie sa stáva realitou. Populárnu športovú verziu N Line automobilka pripravila aj pre novú generáciu modelového radu i20. Ako sa vám páči?
Vydané  Text: 
Hyundai i20 N Line je vybavený štýlovou čiernou kaskádovou mriežkou s emblémom N Line. Vzor mriežky čerpá zo štýlu šachovnicovej traťovej vlajky a ešte viac tak zdôrazňuje vzhľad inšpirovaný pretekárskym okruhom. A hoci prednej maske emócie určite nechýbajú, zadné partie sú ešte expresívnejšie. Výbava N Line totiž dostala nielen chrómovaný výfuk s dvojitou koncovkou, ale aj hmlové svetlo v tvare trojuholníka.
Pre i20 N Line automobilka ponúka nasledujúcu paletu farieb karosérie: čierna Phantom Black, sivá Aurora Grey, biela Polar White a béžová Brass. Pre i20 N Line vo farbe Polar White je k dispozícii voliteľná dvojfarebná strecha Phantom Black, vďaka čomu má zákazník ešte viac priestoru pre personalizáciu vzhľadu auta. Športový dizajn auta dopĺňajú 17-palcové disky z ľahkej zliatiny s dvojfarebnou povrchovou úpravou.
### „S úplne novým i20 N Line prinášame do modelu i20 po prvýkrát našu štýlovú a športovú výbavu.“ Andreas-Christoph Hofmann, viceprezident pre marketing a produkt spoločnosti Hyundai Motor Europe. Vo vnútri vozidla majú zákazníci nového modelu i20 N Line k dispozícii športové sedadlá označené logom N s exkluzívnym červeným prešívaním, ako aj špeciálny športový volant N. Medzi ďalšie vylepšenia N Line patria kovové pedále a kožená hlavica radenia N.
**Klasika aj mild hybrid** Úplne nový i20 N Line ponúka na výber z dvoch motorizácií. Okrem štandardného 1,2-litrového motora MPI s výkonom 62 kW/84 k si zákazníci môžu zvoliť 1,0-litrový motor T-GDi s výkonom 74 kW/100 k alebo 88 kW/120 k. Nový i20 N Line je k dispozícii aj s 48-voltovou mild hybridnou technológiou. Táto technológia je voliteľná pre motor 1,0 T-GDi s výkonom 74 kW/100 k a štandardná pre motor 1,0 T-GDi s výkonom 88 kW/120 k. V kombinácii so 48-voltovým mild hybridom bude k dispozícii aj je inteligentná manuálna prevodovka (iMT), ktorá vedie k ešte vyššej palivovej úspornosti.
**Konektivita a bezpečnosť** Rovnako ako základný model, aj nový i20 N Line ponúka najnovšiu verziu technológie Bluelink vrátane širokej škály služieb Connected Car, ako sú Hyundai Live Services, ako aj vzdialených funkcií prostredníctvom aplikácie pre smartphony Bluelink. Úplne nová i20 N Line je tiež vybavená bezpečnostnými prvkami Hyundai SmartSense a spĺňa najvyššie európske štandardy. **Úplne nový i20 N Line sa na Slovensku začne predávať v druhom štvrťroku 2021.**








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.