Rekordné Autoviny.sk: v máji sme mali viac ako pol milióna čitateľov

Titul www.Autoviny.sk a Facebook stránka magazínu auto motor a šport Slovensko naďalej mimoriadne rastú, iba v máji 2020 oslovili spolu viac ako jeden milión reálnych používateľov.
Vydané  Text: 
Motoristický webový portál AUTOVINY.sk v kalendárnom mesiaci máj 2020 opäť pokračoval v náraste sledovanosti, čím potvrdil trend svojho dlhodobého rastu. AUTOVINY.sk za uvedený mesiac evidovali takmer **516-tisíc jedinečných čitateľov**, **počet návštev presiahol 833-tisíc**. Miera okamžitých odchodov pritom dosahuje len 10,63 % a **92,56% čitateľov je zo Slovenska**.
Grafy: Vybrané štatistiky Google Analytics titulu www.autoviny.sk za odbobie 1.5.-31.5.2020 a IAB Slovakia za obdobie 1.5.-31.5.2020
Na „Autovinách“ každý mesiac nájdete viac ako 100 príspevkov, z toho prevažnú väčšinu autorských. Suverénne najčítanejší Facebook Veľmi úspešné boli aj aktivity na Facebooku, kde stránka auto motor a šport – AUTOVINY.sk dosiahla **vizibilitu svojich príspevkov viac ako 771-tisíc**, pričom za rovnaké obdobie **interakcie dosiahli viac ako 437-tisíc**. Je to dôkaz správne zacieleného dosahu na slovenské publikum a zároveň skutočnosti , že čitatelia „radi a živo“ zdieľajú kvalitný obsah.
Grafy: Štatistiky Facebook stránky auto motor a šport - AUTOVINY.sk za obdobie 11.5.-7.6.2020 a údaj o počte sledovateľov stránky z 10.6.2020
Fanúšikovská základňa Facebook stránky auto motor a šport – AUTOVINY.sk v súčasnosti pozostáva z viac ako 17-tisíc aktívnych odberateľov, čo predstavuje tretiu najobľúbenejšiu auto-moto stránku na Slovensku. V počte týždenných interakcií je ale auto motor a šport – AUTOVINY.sk suverénnym a dlhodobým lídrom s počtom interakcií viac ako 140-tisíc za týždeň.
Grafy: Štatistiky Facebook stránky auto motor a šport - AUTOVINY.sk za obdobie 11.5.-7.6.2020 a údaj o počte sledovateľov stránky z 10.6.2020
### Doplnkové projekty Popri webstránke www.autoviny.sk a Facebook stránke [auto motor a šport – AUTOVINY.sk](https://www.facebook.com/automotorasport) vydavateľstvo Motor Media CS úspešne prevádzkuje YouTube kanál [auto motor a šport Slovensko](https://www.youtube.com/channel/UCWK4pJk9hZmUEG91y4df27g) a [účet na Instagrame](https://instagram.com/automotorasport). Pravidelne pripravuje motoristickú rubriku pre Nový Čas a v máji 2020 spustil digitálne predplatné magazínu auto motor a šport. Na vlastnej subdoméne tiež Autoviny.sk prevádzkujú vlastné [testy pre autoškoly](https://autoskola.autoviny.sk/) a početné „[zábavné kvízy](https://autoskola.autoviny.sk/kvizy)“ pre fanúšikov auto-moto priemyslu.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!