Ďalší nebezpečný vodič v Bratislave chcel ujsť pred políciou, zapálil si auto (video)

Bratislavskí policajti si do svojich kroník zapísali nový záznam o nebezpečnom vodičovi, ktorému sa pri neúspešnom úteku podarilo podpáliť vlastné auto.
Vydané  Text: 
V stredu 17. júna 2020 o 19:20 hodine sa v Bratislave motorizovaná hliadka snažila zastaviť vodiča čiernej Škody Superb kombi, ktorý im napokon začal unikať. Nereagoval na svetelné ani zvukové výstražné znamenania a evidentne mal záujem policajtov sa takzvane striasť. Pôvodne ho chceli len konfrontovať s tým, že prešiel cez električkovú trať na mieste, kde to nie je povolené, [uvádzajú TVnoviny.sk](https://www.tvnoviny.sk/domace/2000312_video-drzy-vodic-unikal-policajtom-v-bratislave-po-naraze-do-stlpa-auto-vzblklo). Na križovatke Prievozskej a Košickej ulice vodič nezvládol riadenie a narazil do stĺpu verejného osvetlenia na ostrovčeku spájajúcom prechody pre chodcov. Bola iba náhoda, že sa práve v tej chvíli na ostrovčeku nenachádzali chodci, pretože sa jedná o jednu z najviac vyťažených lokalít v Bratislave, keďže sa tu nachádza významný dopravný uzol s autobusovou stanicou. Napriek tomu, že vodič narazil v pomerne nízkej rýchlosti, na videu je očividné, že utrpel zranenie hlavy (alebo ho simuloval) a automobil sa po havárii vznietil. Ďalšie správcanie vodiča bolo rozporuplné, pretože tvrdil, že dôvodom jeho úteku bol zákaz viesť motorové vozidlá, čo nebola pravda. Ten mu teraz hrozí, a to na tri roky, k tomu pokuta vo výške od 150 do 800 eur.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!