Dôležité správy pre motoristov: Ako overiť jazdenku, najlepšie SUV podľa Slovákov, policajné akcie, novinky pre 1.6 TDI na STK

Nedeľník magazínu AUTOVINY.SK o veciach, ktoré by žiadny slovenský motorista nemal prehliadnuť.
Vydané  Text: 

Časopis auto motor a šport prišiel s mimoriadnou akciou, posiela časopisy až domov a dáva veľké zľavy

auto motor a šport je dlhodobo najčítanejší motoristický časopis v Slovenskej republike, teraz prichádza s mimoriadnymi ponukami.

Ďakujeme, že ste sa aj túto nedeľu rozhodli otvoriť titul Autoviny.sk a prejsť si náš výber správ. Každú nedeľu pre vás pripravujeme súhrn správ, ktoré sú podľa nás najzaujímavejšie, najdôležitejšie a ktoré sa ukázali ako najčítanejšie v uplynulom týždni. Uplynulý týždeň bol z pohľadu motoristického spravodajstva opäť nesmierne zaujímavý. Na našom webe www.Autoviny.sk ste si mohli, okrem iného, prečítať aj o tom, že: * Suzuki na Slovensku končí s trojvalcovými motormi; * kde overiť jazdené auto ešte pred jeho kúpou; * ako dopadli veľké policajné akcie namierené proti alkoholikom za volantom; * ako prebiehajú emisné kontroly v roku 2020; * ako prebiehali hraničné kontroly v minulosti; * o vyhliadkach výroby v automobilkách; * vyšlo metodické usmernenie pre motory 1.6 TDI a 1.2 TSI na emisných kontrolách; * či budú nové autá lacnejšie, ak sa pre koronakrízu zníži dopyt * a niekoľko ďalších správ Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. ### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

Suzuki sa na Slovensku zbavilo trojvalcov! Návrat hlásia atmosférické motory a štvorvalce.

Odporcovia malých trojvalcov môžu konečne oslavovať! **Nebolo tomu tak dávno, čo automobilka nahradila klasický atmosférický agregát s objemom 1.6-litra úplne novým BoosterJet motorom,** ktorý však disponoval len trojvalcovou konštrukciou a objemom 1.0-litra. Napriek tomu viacerí motoristickí novinári nešetrili chválou, pričom k najväčším výhodám malého motora nepochybne patril vyšší krútiaci moment a výkon dostupný v nižších otáčkach. Konzervatívnemu slovenskému... Prečítať celé

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.