TOP články týždňa: Nové SUV od Kie, vylepšený Kodiaq, nové zákony pre motoristov, test BMW 330i a ďalšie

NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie články uplynulého týždňa.
Vydané  Text: 

Júlové číslo auto motor a šport je v predaji už teraz!

Prečítajte si kompletný obsah nového júlového vydania. Opäť prináša 132 strán tém, testov, zaujímavostí a fascinujúcich článkov zo sveta motorizmu, ale aj technológií, rozhovorov a krásnych fotografií + EXTRA PRÍLOHU na tému dovolenka.

Každú nedeľu pre vás pripravujeme výber článkov, ktoré sme publikovali v uplynulom týždni na webe AUTOVINY.sk. Je to pestrý mix aktualít, tém, testov automobilov a zaujímavostí, ktoré priamo alebo okrajovo súvisia s mobilitou ako takou a autopriemyslom. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame.

Šrotovné sa vracia! Pri kúpe nového auta ušetríte až niekoľko tisíc eur!

Vláda schválila návrh novely zákona o poskytovaní dotácií v pôsobnosti ministerstva hospodárstva. **Cieľom návrhu je rozšírenie poskytovania dotácií o oblasť podpory používania vozidiel s pohonom na alternatívne palivá.** Vláda chce týmto podporiť nákup ekologickejších vozidiel a zároveň motivovať majiteľov starších áut, aby prestúpili do hybridných alebo elektrických vozidiel. **Ku klasickej dotácii na nákup ekologického vozidla sa tak... Prečítať celé




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »