Slovenský Hyundai má nového prezidenta, je ním YoungJin Lee

Alexa Kima, ktorý prijal výzvu šéfovať českému Hundaiu, nahradil od 13. mája pán YounJin Lee. Slovenský Hyundai je organizačnou zložkou Hyundai Motor Czech, s.r.o.
Vydané  Text: 
Nový prezident Hyundai Motor Slovakia, pán YoungJin Lee.
Hyundai Motor Slovakia, autorizovaný importér vozidiel značky Hyundai na Slovensku, má od 13. mája 2019 nového prezidenta. Je ním skúsený manažér YoungJin Lee, ktorý má s riadením európskeho trhu viac ako 10-ročné skúsenosti. Nový prezident slovenského importéra značky Hyundai, pán YoungJin Lee pôsobí v štruktúrach kórejskej automobilky od roku 1993. Európsky trh mu je dôverne známy, keďže od roku 2009 zastával rôzne manažérske pozície v Hyundai Motor Europe. Jeho prvoradým cieľom je pokračovať v posilňovaní vzťahov s obchodnými partnermi na Slovensku. „Som šťastný, že mám príležitosť pôsobiť na najrýchlejšie rastúcom trhu v Európe. Verím, že aj moja rodina, ktorá čoskoro na Slovensko príde, ocení slovenskú pohostinnosť a krásy tejto krajiny,“ hovorí nový prezident slovenského Hyundaiu, YoungJin Lee. YoungJin Lee strieda na pozícii prezidenta slovenského Hyundaiu doterajšieho prezidenta Yongjin Kima, ktorý sa stal novým šéfom importéra Hyundai v Českej republike. Hyundai Motor Czech, s.r.o., organizačná zložka Slovakia (ďalej len „Hyundai Slovensko“), je autorizovaným importérom značky Hyundai na Slovensku. V roku 2018 odovzdal zákazníkom v spolupráci so sieťou autorizovaných predajcov 7.621 osobných automobilov, čo predstavuje nárast o 6% v porovnaní s rokom 2017. Hyundai sa tak stal 3. najpredávanejšou značkou osobných áut na Slovensku s trhovým podielom 7,8%.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!