TOP články týždňa: Lada na Slovensku končí, Ceed sedan, svetové auto roka, pozor na bazárové pneu či Miss Drive 2019

NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie články uplynulého týždňa
Vydané  Text: 

Každú nedeľu pre vás pripravujem výber článkov, ktoré sme publikovali v uplynulom týždni. Je to pestrý mix aktualít, tém, testov automobilov a zaujímavostí, ktoré priamo alebo okrajovo súvisia s mobilitou ako takou a autopriemyslom. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame.
V týchto týždňoch na našich stránkach nájdete množstvo obsahu, ktorý súvisí so súťažou Miss Drive 2019. Venujeme jej veľa priestoru, pretože sme exkluzívny mediálny partner projektu a nás osobne veľmi teší, že môžeme prispieť k popularizácii tejto súťaže. Dobré autá a krásne ženy k sebe patria už od nepamäti a v tomto projekte sa spájajú úplne prirodzene práve tým, že Misska aj hlasujúci hrajú o Hyundai i30 Fastback. Viac sa dočítate v článku Miss Drive 2019 – Vyhrajte Hyundai i30 Fastback na týždeň.

Vyberte najkrajšiu Miss Drive a vyhrajte Hyundai i30 Fastback! Súťaž sa čoskoro uzatvára!

Autoviny.sk a auto motor a šport sú hrdými mediálnymi partnermi súťaže Miss Drive 2019.


### Výber top článkov uplynulého týždňa

Posledný test Škody Rapid! Oplatí sa výbehový model ešte kúpiť?

Škoda Rapid sa pomaly lúči aj s novinármi, do redakcie zavítala posledná testovačka tohto modelu s motorom 1.0 TSI a automatickou prevodovkou. Bude v ponuke značky Škoda ľudový liftback chýbať?

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



auto motor a šport č. 4/2024

Štatút reklamnej a propagačnej súťaže FERRAGAMO RED LEATHER – auto motor a šport č. 4/2024

  • PREAMBULA Tento Štatút propagačnej a reklamnej súťaže FERRAGAMO RED LEATHER – auto motor a šport“ (ďalej len „Súťaž“) je záväzným dokumentom, ktorý upravuje pravidlá Súťaže a presne určuje podmienky riadneho priebehu Súťaže (ďalej len „Štatút“). Článok I VYHLASOVATEĽ A PARTNER SÚŤAŽEInzercia 1.1 Vyhlasovateľom Súťaže je spoločnosť Motor Media CS s.r.o., sídlo: Námestie slobody 11, 811 06 Bratislava – mestská časť… Prečítať celé

      
  • auto motor a šport č. 4/2024

    Štatút reklamnej a propagačnej súťaže MONTBLANC LEGEND BLUE – auto motor a šport č. 4/2024

  • PREAMBULA Tento Štatút propagačnej a reklamnej súťaže MONTBLANC LEGEND BLUE – auto motor a šport“ (ďalej len „Súťaž“) je záväzným dokumentom, ktorý upravuje pravidlá Súťaže a presne určuje podmienky riadneho priebehu Súťaže (ďalej len „Štatút“). Článok I VYHLASOVATEĽ A PARTNER SÚŤAŽEInzercia 1.1 Vyhlasovateľom Súťaže je spoločnosť Motor Media CS s.r.o., sídlo: Námestie slobody 11, 811 06 Bratislava – mestská časť… Prečítať celé