VIDEO: Dychberúca nehoda! Poľský ťahač v plnej rýchlosti narazil do vozidla v odstavnom pruhu.

**Táto hrôzostrašná havária sa odohrala pred niekoľkými týždňami na poľskej diaľnici neďaleko Varšavy.** Všetko to začalo vtedy, keď ťahač v plnej rýchlosti a z neznámeho dôvodu skĺzol do pravého odstavného pruhu, v ktorom sa práve vtedy nachádzalo odstavené malé nákladné vozidlo s korbou. Práve **na nej sa dvaja chlapíci pokúšali upevniť náklad, rútiaci sa ťahač si všimli… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**Táto hrôzostrašná havária sa odohrala pred niekoľkými týždňami na poľskej diaľnici neďaleko Varšavy.** Všetko to začalo vtedy, keď ťahač v plnej rýchlosti a z neznámeho dôvodu skĺzol do pravého odstavného pruhu, v ktorom sa práve vtedy nachádzalo odstavené malé nákladné vozidlo s korbou. Práve **na nej sa dvaja chlapíci pokúšali upevniť náklad, rútiaci sa ťahač si všimli až v poslednej sekunde.** Tesne pred nárazom stihol jeden z nich zoskočiť z vozidla, ktoré ťahač niekoľko okamihov na to rozmetal na kusy. **Všetci účastníci nehody akoby zázrakom prežili, najviac si to odniesli práve vozidlá.** Podľa policajnej správy nebol žiaden z vodičov pod vplyvom alkoholu ani únavy. Za nehodu tak môže kombinácia vysokej rýchlosti a nepozornosti vodiča nákladného vozidla.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »